14 februari 2020

AIDA beëindigt voortijdig Aziatisch seizoen AIDAvita en AIDAbella

AIDA Cruises heeft vrijdag bekendgemaakt dat het vanwege de verspreiding van het coronavirus in Oost-Azië en de toenemende reisbeperkingen heeft besloten om het Aziatische seizoen van de AIDAvita en AIDAbella voortijdig te beëindigen.

‘De gezondheid en het welzijn van onze gasten en bemanning zijn altijd topprioriteit voor AIDA Cruises. Alle betrokken gasten en reisaanbieders worden momenteel door ons geïnformeerd’, aldus de Duitse cruiserederij in een statement.

AIDAvita eindigt zijn Azië- en Australië-seizoen al op 16 februari 2020 in Laem Chabang / Bangkok (Thailand). AIDAbella eindigt zijn huidige Aziatische seizoen op 17 februari 2020.

De schepen zullen worden overgebracht naar andere vaargebieden. Binnen enkele dagen zullen de alternatieve programma’s voor de AIDAvita en AIDAbella bekend worden gemaakt. AIDA Cruises vergoedt van alle getroffen gasten van de geannuleerde reizen de volledige reissom en biedt alternatieve vakantieopties uit het cruiseprogramma van AIDA aan.

AIDA meldt dat tot op heden er geen vermoeden of bevestigd geval van coronavirus aan boord van een AIDA-schip is geweest. Geen enkele gast of bemanningslid is de afgelopen 14 dagen in China geweest.

De cruises van de AIDAvita vanaf 14 april 2020 vanuit Dubai en van de AIDAbella vanaf 30 april 2020 vanuit Palma de Mallorca zullen zoals gepland plaatsvinden.

7 nachten met de AIDAblu


Bezoek het fascinerende Kotor
Rederij: Aida Cruises

 

Meer info

Schip: AIDAblu
Vertrekpoort: Venetië
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1147.00
Korting: 26 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 849

7 nachten met de AIDAblu


Met de AIDAblu Kroatië & Griekenland ontdekken
Rederij: Aida Cruises

 

Meer info

Schip: AIDAblu
Vertrekpoort: Venetië
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 986.00
Korting: 24 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 749

10 nachten met de AIDAmar


Vaar langs het waanzinnige St. Petersburg
Rederij: Aida Cruises

 

Meer info

Schip: AIDAmar
Vertrekpoort: Warnemünde
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 1499.00
Korting: 20 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 1,199