28 september 2022

Actrice Cassidy Gifford wordt doopmoeder Carnival Celebration

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat de actrice Cassidy Gifford de doopmoeder wordt van de Carnival Celebration. Ze zal de hoofdrol spelen tijdens de naamceremonie van het schip op 20 november in Miami.

In de video hieronder is te zien hoe Cassidy’s moeder, viervoudig Emmy Award-winnares en televisiepersoonlijkheid Kathie Lee Gifford, haar verrast met het nieuws. Kathie Lee was de meter van de naamgenoot van het nieuwe schip in 1987, de M/S Celebration. Ze is ook een ambassadrice van de rederij sinds 1984. Ze voeren samen op diverse Carnival-cruises toen Cassidy nog een kind was.

 

“Carnival Cruise Line is een groot onderdeel van onze familie geweest met mijn vroegste herinneringen aan familiereizen op Carnival-schepen”, zei Cassidy Gifford. “Om nu gevraagd te worden om meter te worden van het gelijknamige schip van het schip dat mijn moeder heeft gedoopt, is echt een eer en een zegen. Ik had geen enkele aarzeling toen mijn moeder me vroeg, en ik kan niet wachten om dit geweldige schip in Miami te zien in november.”

 

Cassidy is vooral bekend van haar rollen in ‘God’s Not Dead’ en ‘The Gallows’. Ze won de prijs voor Exceptional Emerging Artist op het Hollywood Film Festival 2018.

“Sinds onze oprichting in 1972 heeft Carnival Cruise Line generaties gasten vervoerd en miljoenen gezinnen geholpen om blijvende vakantieherinneringen te maken”, zegt Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Terwijl we onze 50e verjaardag afsluiten met de komst van Carnival Celebration, zijn we zo blij dat we onze relatie met een andere generatie van de Gifford-familie kunnen uitbreiden en zijn we vereerd dat Cassidy zal dienen als de doopmoeder van het schip. Ik kan niet wachten om Cassidy en Kathie Lee aan boord te verwelkomen en te pronken met dit prachtige nieuwe schip. Er is de afgelopen 50 jaar zoveel veranderd in onze branche en ons bedrijf – het geeft een nieuwe betekenis aan de woorden die Kathie Lee zong voor Carnaval – ‘als ze ons nu konden zien!’”

 

Cruise met Carnival Elation vanuit Jacksonville – 5 nachten


Schip: Carnival Elation
Route: Jacksonville / Nassau / Half Moon Cay / Jacksonville
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 338

Cruise met Carnival Firenze vanuit Los Angeles (Long Beach) – 7 nachten


Schip: Carnival Firenze
Route: Los Angeles (Long Beach) / Puerto Vallarta / Mazatlan / Cabo San Lucas / Los Angeles (Long Beach)
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 718

Cruise met Carnival Sunrise vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Carnival Sunrise
Route: Miami / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 457

Cruise met Carnival Paradise vanuit Tampa – 5 nachten


Schip: Carnival Paradise
Route: Tampa / Mahogany Bay / Cozumel / Tampa
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 342

Cruise met Carnival Jubilee vanuit Galveston – 7 nachten


Schip: Carnival Jubilee
Route: Galveston / Mahogany Bay / Costa Maya / Cozumel / Galveston
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 872

Cruise met Carnival Mardi Gras vanuit Port Canaveral – 7 nachten


Schip: Carnival Mardi Gras
Route: Port Canaveral / Nassau / Amber Cove / Grand Turk / Port Canaveral
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 901