11 november 2022

Boekingsrecord voor MSC Cruises in oktober

MSC Cruises heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met meer boekingen in oktober 2022 dan ooit in een maand in haar hele geschiedenis. Bijna 400.000 passagiersboekingen werden vorige maand genoteerd voor cruises in de winter 2022/23 en zomer 2023 voor de wereldwijde vloot.

De MSC-schepen hebben een hoger dan gemiddelde historische bezettingsgraad voor zowel winter 2022/23 als zomer 2023. De rederij registreerde sterke boekingen voor alle programma’s, inclusief voor haar nieuwste vlaggenschip MSC World Europa, MSC Seascape die binnenkort wordt opgeleverd en MSC Euribia, die medio volgend jaar in de vaart komt.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zei: “Oktober was de sterkste boekingsmaand in de hele geschiedenis van ons merk. Dit weerspiegelt de aanhoudende sterke investeringen in onze vloot, die een van de modernste in de sector is met vijf nieuwe ultramoderne schepen die alleen al in de afgelopen drie jaar zijn geleverd en meer dan enig ander merk sinds 2017. Onze gasten en reispartners waarderen ook de continu verbeterende ervaring die we bieden op onze elegante en geavanceerde schepen, het werkelijk wereldwijde scala aan beschikbare reisroutes en onze toewijding aan ecologische duurzaamheid.”

 

Cruise met MSC Seascape vanuit Miami – 7 nachten


Schip: MSC Seascape
Route: Miami / Ocho Rios / George Town / Cozumel / Ocean Cay / Miami
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 784

Cruise met MSC Grandiosa vanuit Napels – 7 nachten


Schip: MSC Grandiosa
Route: Napels / Livorno / Marseille / Barcelona / La Goulette / Palermo / Napels
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,083