15 maart 2023

Carnival Cruise Line serveert nieuwe alcoholvrije cocktails

Carnival Cruise Line mixt enkele van haar meest populaire cocktails voortaan ook als heerlijke alcoholvrije alternatieven. De favoriete drankjes van de mixologen in de immer populaire Alchemy Bar van Carnival zijn nu verkrijgbaar met alcoholvrije sterke drank geproduceerd door de toonaangevende distilleerder Lyre’s, waardoor Carnival de eerste rederij is die een volledig assortiment alcoholvrije cocktails aanbiedt.

“Onze nieuwe samenwerking met Lyre’s geeft gasten die alcoholvrije cocktails willen de beste opties op zee. We hebben de populariteit van non-alcoholische cocktails snel zien groeien, dus om aan die trend tegemoet te komen, hebben onze mixologen gewerkt aan het maken van alternatieve versies van onze meest populaire cocktails zonder alcohol, maar met alle smaak”, aldus Zachary Sulkes, Carnival’s senior directeur Beverages.
Lyre’s gebruikt volledig natuurlijke smaken, waaronder essences, extracten en distillaten, om te passen bij het aroma, de smaak en het uiterlijk van beproefde klassiekers.

 

Zeven populaire Alchemy Bar-cocktails opnieuw gemaakt

Martini Seduction: Rode passievruchtnectar, vers limoensap en een vleugje sinaasappelmix met Lyre’s White Cane in plaats van wodka om dit swoon-waardige drankje te creëren.
Spicy Chipotle Pineapple Martini: Lyre’s Agave Blanco vervangt wodka om deze pittige ananascocktail in zijn niet-alcoholische vorm te brengen.
The Remedy: Sinaasappelsap, ananas en vers limoensap worden gemengd met Lyre’s White Cane en Spiced Cane in plaats van donkere en kokosrum.
Hearts of Fire: Dit bekroonde brouwsel met verse tijm en frambozen is opnieuw bedacht met Lyre’s Dry London in plaats van gin.
Restorative Basil Drop: Lyre’s Dry London wordt gemengd met verse basilicum en citrus om de zintuigen te prikkelen en te herstellen.
The Perfect Storm: Deze verkwikkende boost bevat aardbeienpuree, verse limoen en een vleugje rozemarijn en Lyre’s Dry London in plaats van wodka.
Cucumber Sunrise:: Een andere bekroonde favoriet onder carnavalsgasten levert dezelfde lichte en heerlijke smaak met watermeloennectar, komkommer, limoensap en een scheutje sinaasappelsap vermengd met Lyre’s Agave Blanco in plaats van wodka.

 

Alchemy Bar is aanwezig op bijna elk Carnival-schip dat vanuit Amerika vaart. De nieuwe, niet-alcoholische versies van de populaire cocktails zullen op een later tijdstip worden aangeboden op schepen met thuishaven in Australië. Naast het volledige assortiment non-alcoholische cocktails dat wordt aangeboden in de Alchemy Bar, serveren de belangrijkste restaurants van Carnival de Lyre’s alcoholvrije prosecco.

Cruise met Carnival Elation vanuit Jacksonville – 5 nachten


Schip: Carnival Elation
Route: Jacksonville / Nassau / Half Moon Cay / Jacksonville
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 338

Cruise met Carnival Firenze vanuit Los Angeles (Long Beach) – 7 nachten


Schip: Carnival Firenze
Route: Los Angeles (Long Beach) / Puerto Vallarta / Mazatlan / Cabo San Lucas / Los Angeles (Long Beach)
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 718

Cruise met Carnival Sunrise vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Carnival Sunrise
Route: Miami / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 457

Cruise met Carnival Paradise vanuit Tampa – 5 nachten


Schip: Carnival Paradise
Route: Tampa / Mahogany Bay / Cozumel / Tampa
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 342

Cruise met Independence of the Seas vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Independence of the Seas
Route: Miami / CocoCay / Cozumel / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,020

Cruise met Mariner of the Seas vanuit Galveston – 5 nachten


Schip: Mariner of the Seas
Route: Galveston / Puerto Costa Maya / Cozumel / Galveston
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 499

Cruise met Adventure of the Seas vanuit Port Canaveral – 6 nachten


Schip: Adventure of the Seas
Route: Port Canaveral / Grand Turk / Puerto Plata / CocoCay / Port Canaveral
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 944