11 december 2019

Carnival Panorama officieel gedoopt in Long Beach

De Carnival Panorama, het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise Line, is dinsdagavond in Long Beach, Californië gedoopt. De Amerikaanse televisiester Vanna White, bekend van het programma Wheel of Fortune, fungeerde tijdens de officiële ceremonie als doopmoeder van het eerste nieuwe schip van de rederij aan de Westkust in 20 jaar. De festiviteiten vonden plaats aan boord van het derde cruiseschip in de Vista-klasse.

Net als in haar rol bij de populaire Amerikaanse spelshow draaide ze bordjes om waardoor PANORAMA zichtbaar werd en automatisch een fles champagne kapot werd geslagen tegen de boeg. Tijdens het evenement werden ook Carnival Kitchen, het eerste Culinary Center van de cruisemaatschappij waar meer dan 15 verschillende kookdemonstraties zullen worden gegeven en het eerste Sky Zone trampolinepark op zee officieel geopend. De feestelijke dag werd afgesloten met een enorm vuurwerk.

Na een inaugurele driedaagse cruise zal Carnival Panorama vanaf 14 december het hele jaar door 7-daagse cruises gaan varen naar de Mexicaanse Riviera vanuit Long Beach. Daarbij worden Puerto Vallarta, Mazatlan en Cabo San Lucas aangedaan.

 

8 nachten met de Carnival Panorama


Bezoek de parels van Mazatlàn
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Panorama
Vertrekpoort: Los Angeles
Reisduur: 8 nachten
Normale prijs vanaf: 1259.00
Korting: 18 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 1,032