14 maart 2023

Celebrity Cruises voegt pickleball-banen toe op haar schepen

De snelst groeiende sport ter wereld komt ook naar de cruiseschepen van Celebrity Cruises. De Amerikaanse rederij, voegt pickleball-banen toe aan negen van haar schepen in de vloot. Of je nu een beginnende speler bent of een fervent pro, reizigers kunnen genieten van openluchtbanen en een panoramisch uitzicht op de oceaan tijdens het spelen van de populaire sport, een mengeling van tennis, badminton en pingpong.

Pickleball is toegankelijk voor spelers van alle niveaus en wordt gratis aangeboden aan alle passagiers die op een deelnemend schip varen. Passagiers kunnen op hun gemak genieten van pickleball in afwachting van beschikbaarheid van de baan, of als onderdeel van georganiseerde evenementen en toernooien onder leiding van het activiteitenteam van het schip. Er worden aparte tijden gepland voor spelen voor volwassenen van 18 jaar en ouder, of spelen voor gezinnen van zes jaar en ouder. Passagiers kunnen hun eigen uitrusting aan boord meenemen, of gebruikmaken van het pickleball-net, peddels en ballen van Celebrity Cruises.

“We zijn zo verheugd om deze sociale, leuke en trendy activiteit aan te bieden aan zowel nieuwe als doorgewinterde cruisers, of ze nu alleen reizen, als stel of als groep”, aldus Keith Lane, Senior Vice President, Hotel Operations, Celebrity Cruises. “En stel je voor dat je op het bovendek van het schip speelt met uitzicht op enkele van de meest verbazingwekkende plekken ter wereld om je heen. Wat een ervaring!”

De negen schepen van Celebrity Cruises die nu pickleball aanbieden, zijn: twee schepen uit de Edge Series – Celebrity Beyond en Celebrity Apex; plus Celebrity Constellation, Celebrity Eclipse, Celebrity Equinox, Celebrity Infinity, Celebrity Millennium, Celebrity Solstice en Celebrity Summit.

De locaties van de banen verschillen per schip. Op de schepen Celebrity Beyond en Celebrity Apex van de Edge Series wordt pickleball gespeeld in de Rooftop Garden. Op schepen uit de Solstice-serie, waaronder Celebrity Eclipse, Celebrity Equinox en Celebrity Solstice, wordt pickleball aangeboden op het sportdek (dek 15). Ondertussen kunnen spelers op de Millennium Series-schepen Celebrity Constellation, Celebrity Infinity, Celebrity Millennium en Celebrity Summit naar het Sports Court (dek 12) gaan.

Cruise met Celebrity Infinity vanuit Athene (Piraeus) – 7 nachten


Schip: Celebrity Infinity
Route: Athene (Piraeus) / Mykonos / Ephesus / Rhodos / Santorini / Hydra / Athene (Piraeus)
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 741