13 maart 2021

Crystal Cruises start in juli met cruises vanaf Nassau

Crystal Cruises start in juli 2021 met cruises vanaf Nassau, de Bahama’s. De Crystal Serenity zal vanuit Nassau vanaf 3 juli 2021 de 8-daagse cruises gaan aanbieden. Op het programma staan 16 cruises die ook Bimini aandoen, waar bovendien óók ingescheept kan worden.

“Net als onze gasten hebben we reikhalzend uitgekeken naar de dag dat we hen weer mogen verwelkomen aan boord. We zijn dan ook verheugd dat deze dag in de Bahama’s zal komen,” zei Anderson, Crystal Cruises interim directeur. “Met de nieuwe Bahama’s cruises kunnen reizigers nu genieten van een luxe cruise. We ondersteunen daarmee ook het lokale personeel, luchtvaartmaatschappijen, restaurants, winkeliers en hotels voor verblijven voor en na de cruise. De lancering van deze cruises zal de economische groei naar de Bahama’s stimuleren, die, net als andere bestemmingen wereldwijd, negatief is beïnvloed door de wereldwijde pandemie.”

Dankzij intensieve samenwerking tussen Crystal Cruises en de Bahama’s wordt onder andere de garantie afgegeven dat de grens nooit gesloten zal worden voor het schip.