12 maart 2023

Cunard lanceert Silent Disco’s in nachtclubs aan boord

Cunard heeft aangekondigd dat het Silent Disco’s gaat lanceren in de nachtclubs aan boord van haar schepen. Dit gebeurt op geselecteerde avonden, om te beginnen in G32 aan boord van de Queen Mary 2. Het is de grootste nachtclub in de vloot.

De Britse cruisemaatschappij gaat ook een live-dj en een vaste feestband toevoegen aan de locatie. Er zullen binnen afzienbare tijd ook Silent Disco’s worden gehouden op de Queen Elizabeth en Queen Victoria.

Het concept van Silent Disco’s houdt in dat passagiers draadloze koptelefoons dragen en dansen op muziek die alleen hoorbaar is via de koptelefoon. Het zorgt voor een aanpasbare ervaring, aangezien elke passagier naar de gewenste muziek kan luisteren, tussen genres kan schakelen en zijn eigen volume kan regelen.

De rederij kan op op deze manier onverwachte gebieden omtoveren tot nachtclubs met feesten in de Grand Lobby, aan dek of andere locaties op het schip

David Jones, Vice-President Marketing en Sales bij Cunard, zei: “Cunard staat bekend als een pionier op het gebied van verfijnd en luxueus reizen, maar de introductie van Silent Disco’s in onze nachtclubs weerspiegelt onze toewijding om meeslepende en eigentijdse ervaringen voor onze gasten te bieden. Ik weet zeker dat sommigen verbaasd zullen zijn te horen dat onze schepen nachtclubs hebben, laat staan Silent Disco’s, en dit is slechts een van de vele onverwachte ervaringen die je nu zult tegenkomen tijdens een Cunard-reis”.

“Als bedrijf zijn we altijd bereid geweest om nieuwe trends te omarmen en hebben we ons aanbod voortdurend aangepast aan de tijd. we blijven toonaangevend op het gebied van luxe reizen terwijl we ernaar streven gasten onvergetelijke momenten te bezorgen die ze een leven lang zullen koesteren.”, aldus Jones.

 

Cruise met Queen Victoria vanuit Triest – 7 nachten


Schip: Queen Victoria
Route: Triest / Zadar / Split / Valletta / Sorrento / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,640

Cruise met Queen Anne vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: Queen Anne
Route: Civitavecchia / Livorno / Lissabon / Southampton
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 2,010

Cruise met Queen Mary 2 vanuit New York – 7 nachten


Schip: Queen Mary 2
Route: New York / Rockland / Halifax / Sept Iles / Saguenay / Quebec
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,390