08 december 2022

De winter 2024/25 en zomer 2025 cruises van Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft de winter 2024/25 en zomer 2025 cruises naar bucketlist bestemmingen in Europa, het Caribisch gebied en Alaska onthuld. Daarnaast biedt NCL’s promotie rond de feestdagen, de “Greatest Deal Ever“, voor het eerst 50% korting op alle cruises. Deze korting geldt op elke cruise van NCL’s vloot van 18 schepen.

Een promotie voor de feestdagen

Met oog op de feestdagen biedt NCL cruisereizigers de mogelijkheid om de cruisevakantie van hun dromen te boeken met de ‘’Greatest Deal Ever’’ met voor het eerst 50% korting op alle cruises. Deze deal biedt reizigers een totale waarde van maximaal $3.450 aan besparingen, indien gecombineerd met guest-favorite ‘’Free At Sea’’ promotie. Hieronder vallen een gratis onbeperkte open bar, gratis specialty dining, gratis shore excursions, gratis WiFi, korting voor vrienden en familie en tot €300 vliegkrediet op geselecteerde afvaarten in Continentaal Europa.

Langere havendagen

“Bij het plannen van nieuwe routes luisteren we naar onze gasten en bieden we hen de ultieme cruisevakantie”, aldus Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line. “Onze routes zijn ontworpen om langere haven uren en minder zeedagen aan te bieden om onze gasten echt de kans te geven om zich te verdiepen in de culturen en bestemmingen die ze bezoeken. Het is een manier om opnieuw in contact te komen met de wereld om hen heen, en met onze ‘’Greatest Deal Ever’’ maken we dat gemakkelijk.”

 

Ontdek enkele hoogtepunten

Varende naar bijna 400 bestemmingen wereldwijd, kunnen cruisereizigers kiezen uit een breed scala van tropische routes zoals naar het Caribisch gebied. Evenals reizen uit de meeslepende Extraordinary Journeys van NCL, die varen naar once-in-a lifetime bestemmingen, waaronder prestigieuze regio’s over de hele wereld zoals de grote piramides in Egypte, en nog veel meer. Enkele hoogtepunten van de nieuwe routes zijn:

GRIEKSE EILANDEN, ISRAËL EN EGYPTE

  • Norwegian Viva, het tweede schip uit de Prima-klasse dat in augustus 2023 haar debuut maakt, biedt zevendaagse rondreizen aan rond de Griekse eilanden vanuit Athene (Piraeus), Griekenland aan. Evenals negen- tot elf-daagse open-jaw routes tussen Haifa, Israël; Athene (Piraeus), Griekenland; en Istanbul, Turkije van mei tot november 2025. De routes zullen zeer gewaardeerde havens aandoen zoals Santorini, Mykonos, Rhodos en Iraklion, Griekenland. Daarnaast biedt Norwegian Viva een 15 uur durende stop in de haven van Jeruzalem (Ashdod), Israël; en naar Alexandrië en Port Said, Egypte, zodat er genoeg tijd is voor gasten om de piramides te bezoeken, een van de zeven wereldwonderen.

NOORD-EUROPA

  • Van mei tot september 2025 maakt Norwegian Prima een reeks van 10- en 11-daagse open-jaw afvaarten vanuit Londen (Southampton), Engeland en Reykjavik, IJ Dit biedt gasten droomroutes aan naar Geiranger, Noorwegen, waar de Geirangerfjord, een UNESCO Werelderfgoed, ligt. Deze fjord staat bekend om de prachtig blauwe wateren, steile kliffen en watervallen. De verschillende routes worden gevolgd door bezoeken aan Alesund, Flåm en Bergen, Noorwegen; Brussel/Brugge (Zeebrugge), België; Akureyri en Isafjordur, IJsland; en Amsterdam.
     

MIDDELLANDSE ZEE

  • Vanaf april tot oktober 2025 biedt Norwegian Breakaway een reeks van negen- en 10-daagse rondreizen aan op de Middellandse Zee vanuit Barcelona, Spanje met een overnachting in Florence/Pisa (Livorno), Italië. Deze route geeft cruisers twee volle dagen de tijd om de bestemming te verkennen en zich onder te dompelen in de geschiedenis en cultuur. De twee routes varen langs bucketlist bestemmingen, waaronder Ibiza, Spanje; Cagliari, Napels en Rome (Civitavecchia), Italië; Cannes, Frankrijk; en meer.

CARAÏBEN

  • Norwegian Prima, die vanaf New York City rondvaart, biedt 10- tot 12-daagse reizen aan naar de Caraïben met een bezoek aan Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; San Juan, Puerto Rico; Basseterre, St. Kitts; St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; Tortola, Britse Maagdeneilanden; en Royal Naval Dockyard, Bermuda.
  • Voor het tweede jaar zal Norwegian Viva een thuishaven hebben in San Juan, Puerto Rico van december 2024 tot april 2025. Het schip vaart zevendaagse rondreizen in het zuidelijk Caribisch gebied met nul zeedagen, dat cruisers de mogelijkheid biedt om elke dag een nieuwe, warme bestemming te ontdekken. De verschillende routes worden gevolgd door bezoeken aan Castries, St. Lucia, en Bridgetown, Barbados in het oosten, terwijl andere routes varen naar de ABC-eilanden: Oranjestad, Aruba; Kralendijk, Bonaire; Willemstad, Curaçao; en meer aan de westkant van het Caribisch gebied.
  • Norwegian Escape vaart van december 2024 tot maart 2025 met zeven- en 14-daagse reizen naar de Caraïben vanuit Galveston, Texas. De zevendaagse West-Caribische routes heeft bestemmingen als Costa Maya en Cozumel, Mexico; Roatan, Honduras; en Harvest Caye, NCL’s resort-style bestemming in het zuiden van Belize. Voor degenen die op zoek zijn naar een langere vakantie en de norm van een traditionele West-Caribische route willen verbreken, biedt Norwegian Escape 14-daagse reizen aan naar het Oost-Caribisch gebied. De routes omvatten onder andere bezoeken naar Thomas, U.S. Virgin Islands; Castries, St. Lucia; George Town, Grand Cayman; Cozumel, Mexico; Great Stirrup Cay, NCL’s privé-eiland in de Bahama’s; en nog veel meer.

ALASKA

  • Tijdens het Alaska seizoen van eind april tot oktober 2025, keert Norwegian Joy sinds 2019 terug naar ‘’The Last Frontier’’ voor negen- en 10-daagse rondreizen vanuit Seattle. Dit zorgt dat gasten langer en intenser kunnen genieten van de buitenlucht. De reizen bevatten schilderachtige vaarten naar Glacier Bay National Park and Reserve, een UNESCO Werelderfgoed en Hubbard Glacier, Noord-Amerika’s grootste getijdenwater. Bepaalde cruises varen ook af naar Icy Strait Point en Ketchikan, Alaska, waar Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. aanzienlijke investeringen doet om de gasten ervaring te verbeteren en de plaatselijke gemeenschappen te supporten.

HET PANAMA KANAAL

  • Norwegian Encore doorkruist het 65-kilometer lange Panamakanaal tijdens haar unieke 21-daagse Extroardinary Journey vanuit Seattle op 13 oktober 2024. Daarna vaart het schip langs de westkust naar San Francisco en Los Angeles; Cabo San Lucas, Mazatlan, Puerto Vallarta en Acapulco, Mexico; Puerto Quetzal, Guatemala; Panama City, Panama; Cartagena, Colombia; George Town, Grand Cayman en eindigt de reis in Miami.

 

 

Cruise met Norwegian Bliss vanuit Seattle – 7 nachten


Schip: Norwegian Bliss
Route: Seattle / Sitka / Juneau / Endicott Arm & Dawes Glacier / Icy Strait Point / Ketchikan / Victoria / Seattle
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,332

Cruise met Pride of America vanuit Honolulu – 7 nachten


Schip: Pride of America
Route: Honolulu / Kahului / Kahului / Hilo / Kona / Nawiliwili / Nawiliwili / Honolulu
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 2,005

Cruise met Norwegian Encore vanuit Seattle – 7 nachten


Schip: Norwegian Encore
Route: Seattle / Juneau / Skagway / Glacier Bay / Ketchikan / Victoria / Seattle
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,636

Cruise met Norwegian Breakaway vanuit New York – 7 nachten


Schip: Norwegian Breakaway
Route: New York / Newport / Portland / Bar Harbor / St John‘s / Halifax / New York
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,136

Cruise met Norwegian Getaway vanuit Athene (Piraeus) – 7 nachten


Schip: Norwegian Getaway
Route: Athene (Piraeus) / Heraklion / Rhodos / Mykonos / Istanbul / Kusadasi / Santorini / Athene (Piraeus)
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,147

Cruise met Norwegian Joy vanuit New York – 5 nachten


Schip: Norwegian Joy
Route: New York / Kings Wharf / Kings Wharf / New York
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,120

Cruise met Norwegian Jade vanuit Boston – 7 nachten


Schip: Norwegian Jade
Route: Boston / Halifax / Sydney / Charlottetown / Corner Brook / Boston
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,317

Cruise met Norwegian Sky vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Norwegian Sky
Route: Miami / Key West / Cozumel / Great Stirrup Cay / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 782

Cruise met Norwegian Gem vanuit Boston – 7 nachten


Schip: Norwegian Gem
Route: Boston / Charlottetown / Sydney / Halifax / Portland / Bar Harbor / Boston
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 829