25 maart 2021

Disney Cruise Line vertrekt in zomer 2022 vanuit Miami

Disney Cruise Line zal voor het eerst in de zomer van 2022 vanuit Miami vertrekken. Voor de allereerste keer kunnen families tijdens het zomerseizoen vanuit Miami in plaats van Port Canaveral, Florida inschepen. Elke cruise vanuit Miami in de zomer van 2022 omvat een stop op dit paradijselijke privé-eiland Castaway Cay van Disney. De Disney Dream vertrekt op 7 juni 2022 voor het eerst ooit vanuit Miami.

Naast Castaway Cay, zullen cruises van drie en vier nachten vanuit Miami een bezoek brengen aan Nassau, Bahama’s, terwijl cruises van vijf nachten een stop maken in Grand Cayman of Cozumel, Mexico. Een speciale afvaart van vijf nachten omvat twee stops op Castaway Cay, samen met een bezoek aan Nassau.

Avonturen in Alaska

De Disney Wonder keert in het zomerseizoen 2022 terug naar Alaska met 17 cruises om de adembenemende natuurlijke vergezichten, gletsjers en wilde dieren te ontdekken. Vertrekkend vanuit Vancouver, Canada, zullen de meeste van deze cruises van zeven nachten een bezoek brengen aan Dawes Glacier, Skagway, Juneau en Ketchikan. Twee van de cruises zullen Icy Strait Point aandoen in plaats van Skagway.

 

Elke Alaska cruise biedt avontuur in de haven en plezier aan boord van het Disney schip, met adembenemende landschappen en spannende Port Adventures. Het schip zal de pracht en geest van ‘The Last Frontier’ aan boord tot leven brengen.

Tropische vakanties vanuit Port Canaveral

Tropische vakanties naar het Caribisch gebied en de Bahama’s gaan verder aan boord van de Disney Fantasy vanuit Port Canaveral nabij het Walt Disney World Resort in Orlando, Florida. Elke Disney Fantasy cruise brengt een bezoek aan Castaway Cay.

De Disney Fantasy zal in de zomer van 2022 verschillende routes naar het oostelijke en westelijke Caribisch gebied varen, waaronder routes van zeven nachten, een speciale cruise van vijf nachten en een uitgebreide cruise van negen nachten. Deze langste cruise brengt voor het eerst een bezoek aan Roseau, Dominica, een bestemming in het oosten van de Caraïben vol natuurlijke warmwaterbronnen, prachtige watervallen en tropische regenwouden. Dit bergachtige eiland wordt begrensd door ongerepte stranden en kristalhelder water, perfect voor wateractiviteiten.

Nog meer magie aan boord van de Disney Wish

Het nieuwste Disney schip, de Disney Wish, zal haar eerste reis afleggen in de zomer van 2022. Dit schip wordt momenteel gebouwd in de Meyer Werft in het Duitse Papenburg. Meer informatie over routes en boekingen voor dit schip wordt op een later tijdstip vrijgegeven.

 

De Disney Wish toont het meeslepende familie-entertainment, de betoverende verhalen en de ongeëvenaarde service die alleen Disney kan bieden. Het schip wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) een van de schoonste brandstoffen die er zijn. Met ongeveer 144.000 brutoton en 1.250 gastenhutten zal het schip iets groter zijn dan de Disney Dream en Disney Fantasy.

Cruise met Disney Magic vanuit Galveston – 4 nachten


Schip: Disney Magic
Route: Galveston / Cozumel / Galveston
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 1,113

Cruise met Disney Dream vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Disney Dream
Route: Miami / Grand Cayman / Castaway Cay / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 935

Cruise met Disney Wonder vanuit San Diego – 4 nachten


Schip: Disney Wonder
Route: San Diego / Cabo San Lucas / San Diego
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 630

Cruise met Disney Dream vanuit Miami – 4 nachten


Schip: Disney Dream
Route: Miami / Nassau / Castaway Cay / Miami
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 1,163

Cruise met Disney Magic vanuit Galveston – 6 nachten


Schip: Disney Magic
Route: Galveston / Cozumel / Grand Cayman / Galveston
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,290