25 juni 2020

Eerste cruiseschip Seadream weer actief in Noorwegen

Afgelopen zaterdag vertrok vanuit Oslo de eerste van een serie cruises van Seadream Yacht Club in Noorwegen. Het betekende de start van de eerste ultraluxe cruisemaatschappij ter wereld die haar cruiseactiviteiten weer oppakt sinds maart 2020.

De Noorse cruises blijken bijzonder in trek. Oorspronkelijk was de rederij van plan om met slechts 1 schip, Seadream I, 9 cruises te gaan varen. Nadat de eerste reizen snel waren uitverkocht besloot Seadream om de Seadream II ook in te zetten zodat de capaciteit kon worden verdubbeld en aan de grote vraag kon worden voldaan. Recent waren beide schepen nog kortstondig in Rotterdam om te bunkeren en voorraden in te slaan.

Volgens Seadream kunnen door hun grootte de superjachten hun routes snel aanpassen om te voldoen aan alle overheidsvoorschriften. SeaDream koos deze zomer voor Noorwegen vanwege de extreem lage COVID-19-besmettingen. De bestemmingen zijn uitgekozen door de CEO en oprichter van SeaDream, Atle Brynestad.

‘We zijn erg trots om de eerste luxe rederij te zijn die de activiteiten hervat. Onze voorbereiding heeft haar vruchten afgeworpen omdat we in staat zijn om de ervaring van luxe aan boord te behouden en tegelijkertijd de gezondheid, het comfort en de veiligheid van iedereen te garanderen’, aldus Andreas Brynestad van SeaDream. ‘Iedereen over de hele wereld is getroffen door de gezondheidscrisis. Dit historische moment voelt niet alleen goed voor ons team, maar is ook goed nieuws voor onze branche’.

 

10 nachten met de Seven Seas Splendor


Ontdek het spectaculaire Zadar
Rederij: Regent Seven Seas Cruises

 

Meer info

Schip: Seven Seas Splendor
Vertrekpoort: Civitavecchia (Rome)
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 7446.00
Korting: 6 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 6,999

20 nachten met de Nautica


Ervaar het memorabele Athene (Piraeus)
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Nautica
Vertrekpoort: Istanbul
Reisduur: 20 nachten
Normale prijs vanaf: 3966.00
Korting: 10 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 3,569

10 nachten met de Norwegian Jade


11-daagse droomcruise vanuit Amsterdam
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Jade
Vertrekpoort: Amsterdam, Nederland
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 2489.00
Korting: 47 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 1,319