17 oktober 2022

Eerste schip The Ritz-Carlton Yacht Collection in de vaart

Het eerste cruiseschip van The Ritz-Carlton Yacht Collection, Evrima, is afgelopen weekend officieel in de vaart gekomen. Na vertraging van 3 jaar verwelkomde het luxe jacht voor de eerste keer betalende passagiers in Barcelona. De 8-daagse cruise gaat van Spanje naar Frankrijk en doet daarbij Palma de Mallorca, Saint-Tropez, Alcudia en Antibes aan voordat het arriveert op haar eindbestemming Nice. Evrima is de eerste in een serie van 3 nieuwe jachten van The Ritz-Carlton Yacht Collection.

Na haar debuut zal Evrima nog enkele reizen in de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden maken voordat de trans-Atlantische oversteek wordt gmaakt in november. Het gaat tijdens het winterseizoen diverse routes varen in de Caribbean, Bahamas en Zuid-Amerika vanuit verschillende thuishavens waaronder Sint-Maarten.

De Evrima is 190 meter lang en biedt plaats aan maximaal 298 passagiers. Aan boord zal dezelfde comfort en service worden geboden waar het merk Ritz-Carlton aan wal bekend om staat. Onder de 149 suites bevinden zich enkele unieke duplex-accommodaties, loftsuites met twee verdiepingen. Andere voorzieningen aan boord zijn o.a. een spa, watersporten vanaf de marina, infinity pool, fitness studio, kinderprogramma en diverse eetgelegenheden.

Cruise met Allure of the Seas vanuit Galveston – 5 nachten


Schip: Allure of the Seas
Route: Galveston / Costa Maya / Cozumel / Galveston
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 673

Cruise met Norwegian Gem vanuit New York – 5 nachten


Schip: Norwegian Gem
Route: New York / Royal Naval Dockyard / Royal Naval Dockyard / New York
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 624

Cruise met Carnival Breeze vanuit Galveston – 4 nachten


Schip: Carnival Breeze
Route: Galveston / Cozumel / Galveston
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 390

Cruise met Carnival Splendor vanuit Sydney – 5 nachten


Schip: Carnival Splendor
Route: Sydney / Hobart / Port Arthur / Sydney
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 594