13 mei 2023

Explora Journeys introduceert speciaal programma voor families

Explora Journeys introduceert een speciaal programma voor gezinnen met meerdere generaties die samen reizen. De nieuwe cruiseschepen in de vloot krijgen suites die met elkaar in verbinding staan, een Nautilus Club voor kinderen en tieners en unieke voorzieningen voor alle generaties die aan boord van de Explora I en Explora II reizen.

Chris Austin, Chief Sales Officer van Explora Journeys, zei: “Het ontwerpen van ons ‘Journey Together Gatherings’-programma is een gezamenlijk proces geweest met de reisadviseurs gemeenschap. We zijn er trots op om dit unieke programma te lanceren, dat een waardevolle kans biedt aan vriendengroepen en families van meerdere generaties.”

Passagiers kunnen kiezen uit 78 onderling verbonden suites in drie categorieën: Ocean Suites, Ocean Penthouses en Ocean Residences. Voor gezinnen met kinderen vaart één reiziger onder de 18 jaar in elke suite gratis mee. Bovendien zullen alle passagiers die geboekt hebben via het ‘Journey Together Gathering’-programma ook profiteren van gratis transfers naar het schip.

Passagiers die op zoek zijn naar plekken aan boord waar alleen volwassenen komen, kunnen ontspannen in het Helios-zwembad en de Helios-bar. Kinderen en tieners (6-17 jaar) kunnen in de Nautilus Club deelnemen aan een reeks games (waaronder PlayStation 5 en PlayStation VR2, Xbox en Nintendo Switch), sporten, avonturen en activiteiten. De club omvat ook een sportveld en verwarmde zwembaden.

Binnen het nieuwe programma van Explora Journey varen baby’s van 6-23 maanden gratis mee, terwijl kinderen van 2-17 jaar met 50 procent korting varen.

Matteo Mancini, Senior Manager Youth Entertainment van Explora Journeys, zei: “Het team hier bij Explora Journeys heeft ervoor gezorgd dat alle kinderen en jongeren die met ons reizen net zo vermaakt worden als onze meer ervaren, veeleisende reizigers. Met de Nautilus Club aan boord van onze schepen kunnen we onze jonge gasten een buitengewone ervaring bieden.

“Voor hen betekent luxe dat er naar hen geluisterd wordt en dat hun behoeften vervuld worden, en dat hebben we bereikt door jongeren en tieners centraal te stellen bij elke keuze die we maken. Aan boord vinden ze alles waar ze van houden – een geheime plek alleen voor hen waar ze plezier kunnen maken en zichzelf kunnen zijn. En als lid van de Nautilus Club kunnen ze hun unieke reis delen met hun vrienden en op sociale media. De MSC-groep combineert de expertise die is opgedaan aan boord van hedendaagse schepen met haar ervaring in de opvang van meer dan 350.000 jongeren per jaar. Dit heeft ons in staat gesteld om met een volledig nieuwe visie te komen om Generatie Z te betrekken, die vol zit met innovatieve details en originele ideeën.”

Cruise met MSC Opera vanuit Athene (Piraeus) – 7 nachten


Schip: MSC Opera
Route: Athene (Piraeus) / Katakolon / Corfu / Cephalonia / Bari / Santorini / Athene (Piraeus)
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,763

Cruise met MSC Musica vanuit Genua – 7 nachten


Schip: MSC Musica
Route: Genua / Cannes / Barcelona / Ibiza / Cagliari / Civitavecchia / Genua
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,013

Cruise met MSC Fantasia vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Civitavecchia / Genua / Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 923

Cruise met MSC World Europa vanuit Messina – 7 nachten


Schip: MSC World Europa
Route: Messina / Valletta / Barcelona / Marseille / Genua / Napels / Messina
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,723

Cruise met Norwegian Breakaway vanuit New York – 5 nachten


Schip: Norwegian Breakaway
Route: New York / Royal Naval Dockyard / Royal Naval Dockyard / New York
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,088