05 april 2023

Explora Journeys kondigt doopmoeder voor Explora I aan

Explora Journeys kondigt met trots aan dat Dr. Sylvia Earle, de doopmoeder zal zijn van haar eerste schip, Explora I. Zij is een wereldberoemde oceanograaf, ontdekkingsreiziger en natuurbeschermer.

Dr. Earle is een gevierde pionier op het gebied van diepzeeonderzoek en heeft haar leven gewijd aan het behoud van de oceaan. Ze is een uitgesproken pleitbezorger voor de bescherming van de oceanen en het zeeleven in de wereld. Bovendien worden haar expertise en leiderschap wereldwijd erkend. Dr. Earle’s betrokkenheid bij Explora Journeys onderstreept de toewijding van het merk aan duurzaam luxe reizen op zee en oceaanbehoud.

Doopceremonie in Italië

Als doopmoeder van EXPLORA I zal dr. Earle het schip een naam geven tijdens de doopceremonie op 8 juli 2023 in Civitavecchia, Italië.

Michael Ungerer, Chief Executive Officer, Explora Journeys: “We zijn vereerd om Dr. Sylvia Earle te hebben als de meter van ons eerste luxe schip, Explora I. Haar levenslange inzet voor het behoud en de exploratie van de oceaan maakt haar tot een inspiratie voor ons allemaal. We delen haar passie voor het beschermen van de oceanen van de wereld en we zijn verheugd om met haar samen te werken aan deze belangrijke missie.”

Dr. Sylvia Earle, oprichter en voorzitter van Mission Blue, voegt hieraan toe: “Ik ben vereerd dat ik gekozen ben als meter voor Explora I en ik kijk uit naar een zinvolle relatie tussen Mission Blue, Explora Journeys en de MSC Foundation om de oceaan wereldwijd te beschermen en te herstellen. .“

Explora I, de eerste van een geplande vloot van maximaal zes luxe schepen, is ontworpen om gasten de ultieme reiservaring te bieden en tegelijkertijd de impact op het milieu te minimaliseren. Het maakt gebruik van de nieuwste milieuondersteunende technologieën, terwijl het klaar is om zich aan te passen aan alternatieve energieoplossingen zodra deze beschikbaar komen.

Explora I vertrekt op 17 juli 2023 vanuit Southampton voor haar eerste reis van 15 nachten “Into Epic Fjords and the Arctic Circle”.

Overigens heeft doopmoeder Dr. Sylvia Earle nog een schip gedoopt. Dit was namelijk eind februari 2023 expeditieschip Sylvia Earle van rederij Aurora Expeditions.

Cruise met Explorer of the Seas vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Explorer of the Seas
Route: Miami / Puerto Plata / Perfect Day CocoCay / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 647

Cruise met Queen Victoria vanuit Southampton – 4 nachten


Schip: Queen Victoria
Route: Southampton / Hamburg / Southampton
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 640

Cruise met Norwegian Bliss vanuit Los Angeles – 5 nachten


Schip: Norwegian Bliss
Route: Los Angeles / Cabo San Lucas / Ensenada / Los Angeles
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 746

Cruise met MSC Seaview vanuit Rio de Janeiro – 6 nachten


Schip: MSC Seaview
Route: Rio de Janeiro / Salvador / Ilheus / Ilha Grande / Rio de Janeiro
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 903

Cruise met Norwegian Jade vanuit Tampa – 5 nachten


Schip: Norwegian Jade
Route: Tampa / Nassau / Great Stirrup Cay / Tampa
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 551

Cruise met Symphony of the Seas vanuit Fort Lauderdale – 6 nachten


Schip: Symphony of the Seas
Route: Fort Lauderdale / Falmouth / Labadee / Nassau / Fort Lauderdale
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,089