21 maart 2022

Formule 1 gaat samenwerking aan met MSC Cruises

Formule 1 verwelkomt rederij MSC Cruises als Global Partner van het komende race seizoen 2022. Door de meerjarige samenwerking, die begon met de Formule 1 race in Bahrein wordt de rederij de officiële cruisepartner van de Formule 1.

MSC Cruises en Formule 1 werken samen om een ??aantal van MSC’s meest technologisch geavanceerde schepen naar geselecteerde Grand Prix-weekenden te brengen waardoor de vloot van MSC Cruises haar wereldwijde zichtbaarheid kan vergroten .

Als wereldleiders in hun respectievelijke vakgebied, zal MSC Cruises zich ook verenigen met de Formule 1 om te blijven streven naar duurzame verandering. Beide bedrijven hebben zich gecommitteerd om Net-Zero Carbon te worden en pionieren met state-of-the-art milieutechnologieën en -oplossingen.

Stefano Domenicali, President & CEO van de Formule 1 “We zijn verheugd om MSC Cruises aan te kondigen als een nieuwe wereldwijde partner van de Formule 1. Het is een perfecte samenwerking gericht op het leveren van de beste ervaring voor onze fans en klanten wereldwijd en het combineren van entertainment, luxe en service. We zijn allebei toegewijd aan duurzame oplossingen, en het inzicht en de expertise van MSC vormen een perfecte aanvulling op ons wereldwijde aanbod en zullen ons merk blijven versterken.”

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises: “Er is een sterke gedeelde ambitie tussen ons en de F1, aangezien we allebei toegewijd zijn om te investeren in onderzoek om de ontwikkeling en acceptatie van technologieën van de volgende generatie te versnellen – zowel maritiem als milieu in ons geval – om de toekomst van onze industrieën op een duurzame manier op te bouwen. We werken allebei aan het continu verbeteren van de milieuprestaties met een duidelijke visie om een ??blijvende erfenis op te bouwen voor toekomstige generaties. We kijken ernaar uit om onze relatie samen te ontwikkelen terwijl dit spannende seizoen zich ontvouwt.”

Cruise met MSC Seascape vanuit Miami – 6 nachten


Schip: MSC Seascape
Route: Miami / Ocean Cay MSC Marine Reserve / Costa Maya / Belize City / Miami
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,049

Cruise met MSC Lirica vanuit Haifa (Jeruzalem) – 5 nachten


Schip: MSC Lirica
Route: Haifa (Jeruzalem) / Kreta / Genoa
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 179

Cruise met MSC Splendida vanuit Sokhna Port – 4 nachten


Schip: MSC Splendida
Route: Sokhna Port / Safaga / Aqaba (Petra) / Jeddah, Saudi Arabia
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 269

Cruise met MSC Seaview vanuit Rio de Janeiro – 6 nachten


Schip: MSC Seaview
Route: Rio de Janeiro / Salvador / Ilheus / Ilha Grande / Rio de Janeiro
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 579

Cruise met MSC Divina vanuit Miami – 4 nachten


Schip: MSC Divina
Route: Miami / Nassau / Ocean Cay MSC Marine Reserve / Ocean Cay MSC Marine Reserve / Miami
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 189

Cruise met MSC Orchestra vanuit Durban – 4 nachten


Schip: MSC Orchestra
Route: Durban / Pomene / Durban
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 449