08 maart 2022

Gemakkelijk op zomercruise vanuit Nederland met Holland America Line

Deze zomer maakt Holland America Line (HAL) het cruisereizigers gemakkelijker dan ooit om een droomvakantie naar de Noorse Fjorden en Noord-Europa te maken met twee schepen die rondreizen aanbieden vanuit twee thuishavens in Nederland. Het nieuwste schip van de rederij, Rotterdam, biedt routes aan vanuit Amsterdam, terwijl schip Volendam vanuit de haven van Rotterdam zal varen. Beide schepen hebben nog hutten voor deze zomer.

Van mei tot en met oktober 2022 kunnen gasten inschepen op routes variërend van zeven tot 35 nachten die zich uitstrekken van IJsland tot de Noorse fjorden en helemaal tot aan Spitsbergen. Met beide thuishavens goed bereikbaar per trein of auto, is het gemakkelijk om een korte zomer trip of een langere familie vakantie te plannen.

Ontmoet de schepen: dezelfde familie, een eigen karakter

Zowel Rotterdam als Volendam zijn middelgrote premiumschepen, met ruime hutten, culinaire en verrijkende ervaringen, onberispelijke service en mooie routes. Rotterdam is een schip in de Pinnacle-klasse, terwijl Volendam een intiemer schip is. Met een gastencapaciteit van respectievelijk 2.668 en 1.432, genieten gasten van een naadloze ervaring, ongeacht welk schip ze kiezen.

Maak kennis met schip Rotterdam

Rotterdam is het vlaggenschip van Holland America Line en het nieuwste schip in de vloot. Het schip beschikt over een ruime keuze aan balkonhutten en suites voor de ultieme cruise-ervaring. Daarnaast biedt het schip Family Staterooms voor maximaal vijf gasten en Single Staterooms voor soloreizigers.

Rotterdam biedt de beste livemuziek op zee met vier Music Walk locaties: Rolling Stone Rock Room met klassieke rockhits; Lincoln Center Stage, met klassieke kamermuziek; Billboard Onboard, waar live muzikanten het publiek vermaken met hitparade hits; en de populaire B.B. King’s Blues Club, die het beste van de Memphis muziek naar zee brengt.

De World Stage beschikt over een 270-graden LED-projectie achtergrond, waardoor gasten verrast worden met panoramische visuele en geluidseffecten tijdens elk optreden.

Naast de Dining Room, Lido Market, Dive-In, en New York Deli and Pizza, kunnen gasten genieten van zes specialiteiten restaurants: Rudi’s Sel de Mer, een Franse visbrasserie; Tamarind, waar de tradities van Zuidoost-Azië, China en Japan worden verkend; Nami Sushi met smakelijke sushi en Aziatische sterke dranken; Pinnacle Grill, het ultieme steakhouse op zee; Canaletto met Italiaans dineren in familiestijl; en Club Orange exclusief voor gasten van het Club Orange programma.  Grand Dutch Café biedt hartige snacks, een biertje of een traditionele Nederlandse koffie in een gezellig café dat Nederlands erfgoed uitstraalt.

Cruise met Rotterdam vanuit Rotterdam – 7 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Rotterdam / Kopenhagen / Scenic Cruising Oslo Fjord / Oslo / Gothenburg / Kristiansand / Rotterdam
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 2,149