09 oktober 2022

Holland America Line beëindigt succesvol jubileumseizoen in Alaska

Afgelopen weekend kwam een einde aan het Alaska-seizoen van Holland America Line. Eurodam en Koningsdam beëindigden haar laatste cruises naar “The Last Frontier” in Seattle, Washington en Vancouver, British Columbia, Canada. In totaal vonden er 107 cruises en cruisetours plaats aan boord van 6 schepen.

“Terwijl dit succesvolle seizoen ten einde loopt, zijn we verheugd om de groeiende belangstelling voor Alaska in 2023 te zien”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. “Alaska is een bucketlist bestemming en mensen zijn enthousiast om meer te reizen. We zien boekingen die ver boven het niveau liggen van vergelijkbare periodes in de seizoenen voorafgaand aan de noodgewongen pauze in de sector.”

75-jarig jubileum

Het Alaska-seizoen van 2022 was de mijlpaal van het 75-jarig jubileum van Holland America Line om ‘The Great Land’ te verkennen. De cruisemaatschappij vierde dit o.a. met een “Love Letters to Alaska”-wedstrijd, nieuwe “Alaska Up Close”-programmering aan boord, een “We Love Alaska”-marketingcampagne en twee nieuwe partnerschappen die in het teken stonden van het serveren van duurzaam voedsel uit Alaska.

“Het 75-jarig jubileum van Holland America Line in Alaska kende een ongelooflijke start met de Koningsdam als het eerste schip in Canada in meer dan twee jaar, en we bleven momentum opbouwen met nieuwe programmering, partnerschappen gericht op duurzaamheid en meer”, voegde Antorcha eraan toe. “Geen enkele andere cruisemaatschappij kan Alaska leveren zoals Holland America Line, en dit seizoen hebben we al onze expertise en passie gefocust om gasten een onvergetelijke Alaska-ervaring te bieden die alle elementen van hun vakantie raakte”.

Alaska-seizoen 2023

Van april tot september 2023 kunnen cruisereizigers Alaska verkennen op 121 cruises aan boord van 6 Holland America Line-schepen. Naast 7-daagse cruises, brengt Holland America Line de populaire 14-daagse “Great Alaska Explorer”-cruise terug voor twee afvaarten. Voor ontdekkingsreizigers die verder “The Great Land” in willen reizen, combineren 16 verschillende Cruisetours een drie-, vier- of zevendaagse Alaska-cruise met een landinwaartse verkenning van Denali National Park. Holland America Line is de enige cruisemaatschappij die landreizen aanbiedt tot aan de ongerepte uithoeken van het Canadese Yukon Territory.

 

Cruise met Rotterdam vanuit Rotterdam – 7 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Rotterdam / Kopenhagen / Scenic Cruising Oslo Fjord / Oslo / Gothenburg / Kristiansand / Rotterdam
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 2,149