01 mei 2023

Holland America Line lanceert ‘Anniversary Sale’ promotie ter ere van 150ste verjaardag

De viering van de 150e verjaardag van Holland America Line wordt voortgezet met een Anniversary Sale promotie met de Have it all promotie aangevuld met tot $150 boordtegoed op de meeste cruises in de zomer van 2023 tot de lente van 2024. De cruisemaatschappij die recentelijk op 18 april 150 kaarsjes uitblies, viert deze mijlpaal met speciale afvaarten, aanbiedingen en evenementen.

Passagiers die van de Anniversary Sale promotie willen genieten, moeten voor 31 mei 2023 een van de in aanmerking komende cruises boeken. Naast het Have it all pakket profiteren passagiers tot $150 boordtegoed per persoon, afhankelijk van de hut-categorie en de lengte van de reis.

“De 150e verjaardag van Holland America Line is een kans om onze gasten te laten zien hoeveel we hen waarderen, of het nu is door speciale activiteiten aan boord of geweldige aanbiedingen zoals de Anniversary Sale die cruisen met ons tot een nog waardevollere vakantie maken,” aldus Beth Bodensteiner, chief commercial officer, Holland America Line. “Onze mijlpaal verjaardag deze maand is er een die weinig bedrijven ooit bereiken, en we nemen met plezier het gehele jaar de tijd om Holland America Line en de historische betekenis van het merk te vieren.”

Het boordtegoed tot 150 dollar per persoon voor de eerste en tweede passagier in een hut kan worden besteed aan verschillende ervaringen en faciliteiten, waaronder diners in specialiteitenrestaurants, spabehandelingen, excursies aan wal, drankjes, foto’s, souvenirs en meer.

Met de Anniversary Sale kunnen reizigers Alaska ontdekken (Alaska Cruisetours zijn inbegrepen), alsook het Caribisch gebied, Mexico, Noord-Europa, Middellandse Zee, Panamakanaal, Canada/Nieuw Engeland, Hawaii, Stille Zuidzee, Zuid-Amerika en Antarctica, Australië en Nieuw-Zeeland. De Anniversary Sale is niet geldig op Grand Voyages en routes van vier dagen of minder.

De Anniversary Sale is te combineren met Holland America Line’s “Have It All” premium pakket en Kids Cruise Free promotie.

‘Have It All’ Premium pakket

Passagiers kunnen de Anniversary Sale combineren met “Have It All” premium cruisetarieven, die vier faciliteiten omvatten: excursies aan land, een Signature Beverage Package, diners in specialiteitenrestaurants Pinnacle Grill, Canaletto of Tamarind (afhankelijk van het schip), en een Wi-Fi Surf Package om tijdens de cruise verbonden te blijven.

Kids Cruise Free

De Anniversary Sale is ook te combineren met Holland America Line’s Kids Cruise Free aanbod, waarbij kinderen van 18 jaar en jonger gratis meevaren als derde en vierde passagier in dezelfde hut. Of het nu gaat om een gezin dat graag de wereld verkent of een gezin dat dichter bij huis blijft, er zijn verschillende bestemmingen opgenomen in dit aanbod.