04 januari 2023

Holland America Line naar Poolcirkel in Alaska in 2024

Holland America Line heeft de details bekend gemaakt van haar Alaska-seizoen in 2024. De cruisemaatschappij introduceert een nieuwe 29-daagse poolcirkelroute met 12 Alaska-havens, meer 15-daagse reizen en 117 éénweekse reizen.

“Holland America Line is trots op onze rijke geschiedenis van het leveren van de beste service op zee naar Alaska, en we zijn verheugd om details van ons seizoen 2024 te onthullen, waaronder een nieuwe poolcirkelroute van een maand die de meest meeslepende is die we ooit hebben aangeboden in deze regio”, zegt Beth Bodensteiner, chief commercial officer van Holland America Line. “Met zes schepen die Alaska aandoen en de enige cruisemaatschappij met eigen landactiviteiten in Denali en de Yukon, doet niemand Alaska beter dan Holland America Line.”

Van april tot en met september 2024 kunnen gasten aan boord gaan van de cruises van Holland America Line naar Alaska aan boord van Eurodam, Koningsdam, Nieuw Amsterdam, Noordam, Westerdam en Zaandam. De cruises van de rederij voor 2024 kunnen nu geboekt worden. De cruisetours voor 2024, die een cruise in Alaska combineren met een expeditie over land naar Denali en de Yukon, zullen naar verwachting in februari beschikbaar zijn.

 

 

Cruise met Rotterdam vanuit Rotterdam – 7 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Rotterdam / Kopenhagen / Scenic Cruising Oslo Fjord / Oslo / Gothenburg / Kristiansand / Rotterdam
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 2,149