11 april 2023

Holland America Line organiseert ontwerpwedstrijd voor 150-jarig jubileum

Holland America Line lanceert een bijzondere wedstrijd. De premium cruisemaatschappij blaast dit jaar 150 kaarsjes uit en geeft een 8-daagse cruise naar Noord-Europa weg. Wil je die winnen? Ontwerp dan een originele poster ter ere van de 150ste verjaardag van de rederij.

Ze roepen meteen nostalgische gevoelens op: de iconische posters waarmee Holland America Line vroeger promotie voerde. Vandaag zijn het letterlijk echte museumstukken, dankzij hun prachtige tekeningen en kenmerkende design.

Extra poster ter ere van 150ste verjaardag

Aan die reeks memorabele posters voegt Holland America Line er nu eentje toe, ter ere van de 150ste verjaardag van de rederij. Misschien wordt dat wel een poster van jouw hand. Want voor het ontwerp rekent de cruisemaatschappij op het grote publiek.
“De kunstzinnige posters van Holland America Line maken deel uit van het DNA en het erfgoed van ons bedrijf. Via deze wedstrijd geven we onze fans de kans om deel uit te maken van dat creatieve erfgoed en betrekken we hen graag bij ons jubileum”, zegt Nico Bleichrodt, Vice President internationale verkoop bij Holland America Line. “Onze fans en volgers zijn erg begaan en gepassioneerd. We kijken dan ook uit naar de inzendingen die we van over de hele wereld zullen mogen ontvangen.”

Winnaar krijgt 8-daagse Noord-Europa cruise cadeau

De ontwerper van de winnende poster? Die mag acht dagen gratis door Noord-Europa cruisen met een medereiziger . Het duo logeert daarbij zelfs in een buitenhut. De winnende poster zal door Holland America Line in wereldwijde marketinguitingen worden gebruikt.
Borrelen de ideeën al in je op? Ontwerp je poster met de hand en/of maak gebruik van een grafisch ontwerpprogramma via de computer. Enkele creatieve voorwaarden zijn dat je de poster de woorden ‘Holland America Line’ en ‘150-jarig jubileum’ bevat. En dat je in kleur werkt.

Je ontwerp indienen, doe je vanaf 11 april om 12 uur ‘s middags tot 31 mei 2023 om 23.59 uur ‘s avonds. Stuur je ontwerp in de hoogst mogelijke resolutie per e-mail in naar wedstrijd@hollandamerica.com. De rederij vraagt deelnemers ook om hun posterontwerp als commentaar op de wedstrijdpost via Holland America Line’s Facebook en Instagram te delen, onder de vermelding van #HollandAmerica150wedstrijd. Bekijk de volledige voorwaarden over de winactie hier.

Uitgebreide jubileumviering

De posterwedstrijd is niet de enige manier waarop Holland America Line haar 150-jarig bestaan viert. De cruisemaatschappij organiseerde ook twee trans-Atlantische oversteken, lanceerde een eigen ‘De Lijn’ Gin, serveert gerechten uit de roaring twenties aan boord en houdt er nostalgische ‘throwback happy hours’, waarbij passagiers drankjes kunnen kopen aan de spotgoedkope prijzen van decennia geleden.

 

Cruise met Rotterdam vanuit Rotterdam – 7 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Rotterdam / Kopenhagen / Scenic Cruising Oslo Fjord / Oslo / Gothenburg / Kristiansand / Rotterdam
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 2,149