22 december 2022

Holland America Line pakt uit met ‘Have It All Plus’ promotie

Voor gasten die een Holland America Line cruise willen beleven in 2023 of 2024 is het nu het moment om te boeken en te profiteren van de beste voordelen. Holland America Line luidt het jaarlijkse cruiseboekingsseizoen in met de “Have It All Plus”-promotie waarbij je veel extra’s krijgt.

Vanaf nu tot 28 februari 2023 ontvangen gasten die geselecteerde cruises in de zomer van 2023 tot de lente van 2024 boeken, een gratis hut upgrade, en gratis of gereduceerde tarieven voor kinderen – daar bovenop eveneens de populaire extra’s via het “Have It All” premium pakket, zoals excursietegoed, drankenpakket, specialiteitendiners en WIFI-pakket.

Als bonus krijgen gasten die voor 31 januari 2023 boeken ook nog tot $400 boordtegoed om, afhankelijk van de lengte van hun cruise, aan boord te besteden.

We hebben deze ‘Have It All Plus promotie samengesteld op basis van waar onze gasten het meest om vragen”, aldus Beth Bodensteiner, chief commercial officer van Holland America Line. “Terwijl reizigers hun vakantieplannen maken, informeren wij hen met enthousiasme over het gemak en de diversiteit die een cruise te bieden heeft en proberen we hen te overtuigen om de Have It All Plus – promotie te boeken tijdens de meest interessante en waardevolle boekingsperiode van het jaar.

 

 

Cruise met Rotterdam vanuit Rotterdam – 7 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Rotterdam / Kopenhagen / Scenic Cruising Oslo Fjord / Oslo / Gothenburg / Kristiansand / Rotterdam
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 2,149