23 januari 2020

Holland America Line stelt ambassadeur aan

Holland America Line heeft voor het eerste een heuse ambassadeur benoemd. Het gaat om Seth Wayne, een Amerikaanse tv-presentator uit Seattle met een passie voor cruisen. Hij zal als reporter fungeren in de video’s “HAL Aboard” waarin onder andere een blik achter de schermen wordt geworpen.

Bij Holland America Line gaat hij de titel dragen van directeur communicatie en content. Hij zal verhalen delen op social media en andere kanalen van de rederij. Ook gaat hij uiteraard meevaren aan boord en op deze manier zijn ervaringen laten zien, ook die van andere gasten en het personeel aan boord.

“De manier waarop we contact maken met onze fans verandert, en terwijl we zochten naar nieuwe, boeiende manieren om ons verhaal te vertellen, realiseerden we ons dat we een rol moesten creëren die niet bestond in onze branche,” zegt Orlando Ashford, president van Holland America Line. “We zijn verheugd over een dynamisch en gepassioneerd talent zoals Seth om ons nieuwe concept te helpen ontwikkelen en hosten, wat ons een rijkere en persoonlijkere dialoog met consumenten en reisadviseurs zal geven. Seth al jaren een vriend van Holland America Line. We zijn er trots op hem nu een lid van onze familie te noemen.”

Reis-agent en weerman

Wayne begon zijn carrière als cruise-reisagent, daarna werd hij onder andere weerman bij een ochtendshow en reisreporter, met veel aandacht voor het cruisen. Inmiddels heeft hij bijna 100 cruises gemaakt.

“Er is geen twijfel dat mensen op zoek zijn naar meer achtergronden van hun reis, met name de informatie ‘achter de schermen’ en advies die je rechtstreeks krijgt van collega-ontdekkingsreizigers,” aldus Wayne. “Ik ben ontzettend enthousiast om deze verhalen tot leven te brengen voor Holland America Line. Er zijn miljoenen verhalen te vertellen – en samen gaan we de zeeën bevaren.”

Je kunt Seth volgen op:

Facebook: Seth Wayne Holland America Line
Twitter: @SethonHAL
Instagram: @SethWayne

7 nachten met de Grandeur of the Seas


Cruise met Royal Caribbean® naar het stralende Baltimore
Rederij: Royal Caribbean International

 

Meer info

Schip: Grandeur of the Seas
Vertrekpoort: Baltimore
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1095.00
Korting: 1 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 1,084

9 nachten met de Carnival Legend


In 10 dagen naar Civitavecchia (Rome)
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Legend
Vertrekpoort: Civitavecchia (Rome)
Reisduur: 9 nachten
Normale prijs vanaf: 996.00
Korting: 22 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 777

7 nachten met de Seabourn Ovation


8-daagse droomcruise vanuit Athene (Piraeus)
Rederij: Seabourn

 

Meer info

Schip: Seabourn Ovation
Vertrekpoort: Athene
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 6399.00
Korting: 25 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 4,799