14 juli 2023

Holland America Line verbreekt eigen boekingsrecord

Holland America Line heeft haar boekingsrecord voor één dag verbroken. Op dinsdag 11 juli noteerde de rederij het meeste aantal boekingen, hoger dan op elke dag in de 150-jarige geschiedenis van het bedrijf. De boekingsinkomsten braken ook het dagrecord.

De meeste cruises die op 11 juli werden geboekt waren voor 2024 en 2025. Het betroffen reizen naar de belangrijkste locaties van de cruisemaatschappij, waaronder Alaska, Europa en het Caribisch gebied. Holland America Line zag ook een stijging in de verkoop van de nieuwe, langere Legendary Voyages, Het gaat om bestemmingsrijke routes met speciale programma’s om passagiers nog beter kennis te laten maken met de plekken die worden aangedaan.

“We zien een record als deze als bemoedigend voor de hele sector, maar voor Holland America Line is het een bevestiging van de kwaliteit van het cruiseproduct dat we onze gasten kunnen bieden”, zegt Gus Antorcha, president van Holland America Line. “Mensen plannen hun vakanties voor volgend jaar en zelfs tot in 2025, en daarbij kiezen ze voor de beste service op zee en de onvergetelijke bestemmingen die wij bieden.”

 

Cruise met Rotterdam vanuit Rotterdam – 7 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Rotterdam / Kopenhagen / Scenic Cruising Oslo Fjord / Oslo / Gothenburg / Kristiansand / Rotterdam
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 2,149