14 januari 2023

Holland America Line voert wijzigingen door in entertainmentaanbod

Holland America Line heeft vrijdag bekendgemaakt dat het veranderingen doorvoert in haar entertainmentaanbod in haar hele vloot. De cruisemaatschappij wil nog meer live-muziek aan boord brengen en meer variëteit. Veel van de aanpassingen zijn inmiddels getest en kregen positieve feedback van gasten. De komende maanden worden ze daarom doorgevoerd op de schepen.

Lincoln Center naar World Stage

De rederij gaat haar samenwerking met Lincoln Center for the Performing Arts uitbreiden. In plaats van een kwartet op meerdere schepen zal een reizend ensemble op alle schepen bij toerbeurt optreden op het hoofdpodium van het belangrijkste theater World Stage. Deze nieuwe locatie zorgt ervoor dat er meer passagiers kunnen genieten van deze muziek en zijn er meer faciliteiten. Op de Pinnacle-klasse schepen biedt de World Stage plek aan meer dan 700 passagiers en is het uitgerust met een panoramisch LED-scherm. Het nieuwe programma is nog in ontwikkeling en wordt komende zomer worden uitgerold in de vloot.

Live muziek in Ocean Bar

In het nieuwe jaar brengt Holland America Line ook live-muziek naar de Ocean Bar. Tussen februari en begin van de zomer zal de bar op de Zuiderdam, Westerdam, Oosterdam, Noordam, Eurodam en Nieuw Amsterdam een band krijgen. De band is een eigentijds trio dat innovatieve popliedjes speelt van de jaren 60 tot heden, ten behoeve van de sfeer en om op te dansen.

Rolling Stone Lounge

Op de Vista-klasse schepen Noordam, Westerdam, Oosterdam en Zuiderdam wordt de B.B. King’s Blues Club vervangen door de nieuwe Rolling Stone Lounge, met een uitgebreid repertoire van R&B, rock en bekende popsongs. Dit moet zorgen voor een nog grotere muzikale diversiteit op de vaak langere cruises die deze schepen varen voor Holland America Line. De band in de Rolling Stone Lounge speelt 6 avonden per week live-muziek, waarbij de shows elke avond variëren.

Andere muzieklocaties

De populaire B.B. King’s Blues Club blijft aan boord van de 5 Signature- en Pinnacle klasse schepen (Eurodam, Nieuw Amsterdam, Koningsdam, Nieuw Statendam en Rotterdam).

Allen schepen in de vloot behalve Volendam en Zaandam bieden Billboard Onboard aan, een pianobar waar bekende hits worden gespeeld.

Op de Koningsdam, Nieuw Statendam en Rotterdam vind je de Rolling Stone Rock Room, een locatie waar een band live klassieke rock speelt.