08 oktober 2022

MSC Cruises breidt in 2023-2024 uit in de Verenigde Staten

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat een record aantal van vijf schepen eind 2023 vanuit Amerikaanse thuishavens in de regio zullen vertrekken. De rederij zal haar aanbod aan routes uitbreiden in het Caribisch gebied, de Bahama’s, Bermuda, het noordoosten en Canada, te beginnen met het winterseizoen 2023-2024.

De nieuwe MSC Seascape zal het voortouw nemen met 8-daagse cruises in de Oost- en West-Caribbean, na haar inaugurele reis vanuit PortMiami later dit jaar. Ze zal in Miami worden vergezeld door MSC Divina, die een verscheidenheid aan cruises gaat varen. Van 3 nachten naar de Bahama’s tot reizen van 11 nachten door Midden- en Zuid-Amerika. MSC Magnifica voegt zich bij de vloot in Amerika en vaart korte cruises naar de Bahama’s en Key West.

MSC Seashore vaart vanuit Port Canaveral met een mix van korte cruises naar de Bahama’s en 8-daagse West-Caribische afvaarten. Dit is de eerste keer dat een van de Seaside EVO-schepen van MSC Cruises vanuit Port Canaveral vaart, en het is de eerste kans voor liefhebbers van kortere cruises om het aanbod van voorzieningen aan boord van MSC Seashore te ervaren.

Vanuit New York vaart de MSC Meraviglia naar Bermuda, Florida en de Bahama’s na haar eerste zomerseizoen in het noordoosten te hebben voltooid met een reeks reizen naar zowel Florida en de Bahama’s, als Canada en New England. Zoals elk schip in de Amerikaanse vloot van de cruisemaatschappij zullen haar cruises naar de Bahama’s ook stoppen bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, het privé-eiland van het bedrijf gericht op duurzaamheid.

Cruise met MSC Fantasia vanuit Marseille – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua / Marseille
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,733

Cruise met MSC Musica vanuit Barcelona – 7 nachten


Schip: MSC Musica
Route: Barcelona / Ibiza / Cagliari / Civitavecchia / Genua / Cannes / Barcelona
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,023

Cruise met MSC Seaside vanuit Valencia – 7 nachten


Schip: MSC Seaside
Route: Valencia / Marseille / Genua / Civitavecchia / Palermo / Ibiza / Valencia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,163

Cruise met MSC Divina vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Divina
Route: Civitavecchia / Mykonos / Izmir / Santorini / Napels / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,233

Cruise met MSC Lirica vanuit Ancona – 7 nachten


Schip: MSC Lirica
Route: Ancona / Marghera / Kotor / Mykonos / Mykonos / Santorini / Ancona
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,583