25 januari 2020

MSC Cruises en Costa Cruises annuleren China cruises

Onder verwijzing naar dringende richtlijnen van de Chinese overheid om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden hebben meerdere cruisemaatschappijen besloten om haar cruiseactiviteiten op het Chinese vasteland onmiddelijk op te schorten. Het gaat om Costa Cruises, MSC Cruises, Royal Caribbean International en Dream Cruises.

Costa Cruises heeft cruises van de Costa Serena op 25 januari en 31 januari, Costa Atlantica op 27 januari en 31 januari, de Costa Venezia op 26 januari en 2 februari en de Costa neoRomantica op 25 januari, 30 januari en 2 februari geannuleerd. Gasten kunnen kiezen voor een volledige terugbetaling of voor een cruise later in het jaar met een boordtegoed van 50 dollar.

MSC Cruises heeft een 5-daagse cruise van de MSC Splendida met vertrek op 28 januari vanuit Shanghai geannuleerd. Royal Caribbean International heeft hetzelfde gedaan met haar cruise van 27 januari van de Spectrum of the Seas. Ook deze zou vertrekken uit Shanghai.

Het Aziatische cruisemerk Dream Cruises van Genting heeft een cruise in Guangzhou van de World Dream geannuleerd. Het zal wel vanuit Hong Kong blijven varen.

7 nachten met de MSC Sinfonia


Ontdek de parels van Zakynthos
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Sinfonia
Vertrekpoort: Ancona
Reisduur: 7 nachten
vanaf:

€ 839

17 nachten met de MSC Sinfonia


18-daagse reis naar Itajaí
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Sinfonia
Vertrekpoort: Itajaí
Reisduur: 17 nachten
vanaf:

€ 889

33 nachten met de MSC Opera


34-daagse cruise met het MSC Opera vanuit Venetië
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Opera
Vertrekpoort: Kaapstad
Reisduur: 33 nachten
vanaf:

€ 2,169