15 maart 2023

MSC Cruises en Formula 1 lanceren Grand Prix ervaring

Als onderdeel van MSC Cruises’s samenwerking met Formula 1 is woensdag een uniek Grand Prix aanbod onthuld rond de Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix op 24-26 november van dit jaar. Het zal de spanning van de laatste race van het seizoen aan boord van MSC Virtuosa brengen. Het moderne schip van de Italiaanse rederij zal tijdens het raceweekend dienst doen als cruiseschiphotel terwijl het aangemeerd ligt in de Abu Dhabi Cruise Terminal. De verkoop van de pakketten is vandaag, 15 maart 2023, geopend en kan worden geboekt via de volgende link.

Arrangementen

In 2022 tekende MSC Cruises een meerjarige overeenkomst om partner te worden van Formula 1. Deze nieuwe samenwerking is een verdere verrijking van het partnerschap. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waarbij accommodatie, racetickets en exclusieve toegang voor insiders worden gecombineerd met F1 Experiences. Racefans hebben keuze uit een groot aantal accommodatieniveaus beschikbaar aan boord van MSC Virtuosa, allemaal met halfpension (ontbijt en een avondmaaltijd), gratis Wi-Fi en transfers van en naar het circuit.

Arrangementen beginnen met een optie voor alleen een hut voor degenen die al racetickets hebben of een optie voor een Cabin + Formula 1 Grandstand ticket.

Voor diehard fans die op zoek zijn naar het ultieme Formula 1-weekend is er keuze uit Cabin + F1 Experience met exclusieve activiteiten op het circuit, tot en met Premium all-inclusive Hospitality (Turn 1 Suite, Paddock Club and Legend), inclusief exclusieve toegang voor insiders zoals Pit Lane Walk, Guided Track Tour op een dieplader, optredens van Formula 1-personeel en meer.

Abu Dhabi Cruise Terminal

De Abu Dhabi Cruise Terminal, waar de MSC Virtuosa zal aanmeren, ligt op slechts een klein eindje rijden van het circuit, waardoor gasten gemakkelijk heen en terug kunnen reizen dankzij gratis transfers. Daarnaast is het stadscentrum zeer dichtbij, waardoor het schip een perfecte uitvalsbasis is voor een weekendje weg. MSC Virtuosa zal van 23 tot 27 november in de haven liggen, zodat gasten hun raceweekend kunnen verlengen.

En de spanning houdt niet op wanneer de fans de baan verlaten, want de feestelijke sfeer gaat door aan boord voor gasten met een speciaal ontworpen programma met thema-activiteiten, feesten en entertainment, evenals een speciaal kinderprogramma.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “Door dit exclusieve gastvrijheidsaanbod brengen we het allerbeste van twee werelden samen: Formula 1 en MSC Cruises. Door samen te werken, integreren we de ongelooflijke sfeer op het circuit met de ongelooflijke ervaring aan boord van onze schepen om een ??ongeëvenaarde en onvergetelijke race-ervaring te creëren voor fans van alle leeftijden.”

Stefano Domenicali, President & CEO van Formula 1: “We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met MSC Cruises en fans een unieke en ongeëvenaarde gastvrijheidservaring te bieden tijdens de seizoensfinale van de Abu Dhabi Grand Prix. Met luxe accommodatie, exclusieve insider toegang en het gemak van alles-in-één racepakketten, zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking het raceweekend echt onvergetelijk zal maken.

 

 

 

Cruise met MSC Fantasia vanuit Genua – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Genua / Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,073

Cruise met MSC Seaview vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Seaview
Route: Civitavecchia / Palma de Mallorca / Barcelona / Cannes / Genua / La Spezia / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,323

Cruise met MSC Fantasia vanuit Marseille – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua / Marseille
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,733

Cruise met MSC Musica vanuit Barcelona – 7 nachten


Schip: MSC Musica
Route: Barcelona / Ibiza / Cagliari / Civitavecchia / Genua / Cannes / Barcelona
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,023

Cruise met MSC Seaside vanuit Valencia – 7 nachten


Schip: MSC Seaside
Route: Valencia / Marseille / Genua / Civitavecchia / Palermo / Ibiza / Valencia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,163

Cruise met MSC Divina vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Divina
Route: Civitavecchia / Mykonos / Izmir / Santorini / Napels / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,233