30 juni 2022

MSC Cruises maakt kinderclubs bekend voor MSC World Europa

MSC Cruises heeft details onthuld van de faciliteiten en activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen en gezinnen aan boord van MSC World Europa. Dit schip zal vanaf december 2022 in de vaart gaan.

“We hebben veel geïnvesteerd in het entertainment aanbod voor onze jongere gasten en we weten dat ze de nieuwste technologie, trends en ervaringen waarderen. We hebben gewerkt aan het introduceren van echte innovaties in zowel het ontwerp van de faciliteiten als de ontwikkeling van een ongelooflijk activiteitenprogramma. Deze zijn allemaal zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat aan de verschillende behoeften van alle leeftijdsgroepen wordt voldaan – van onze jongste gasten tot tieners. Meer dan 350.000 jongeren hebben door de jaren heen met ons gereisd en we hebben geluisterd naar hun feedback. MSC World Europa weerspiegelt deze feedback. Zo combineren we technologie en sociale media met activiteiten en sport om fris en nieuw entertainment te creëren”, aldus Matteo Mancini, Kids’ Entertainment Manager.

 

Grootste kindergedeelte ooit

Met een oppervlakte van 766 m2 zal MSC World Europa het grootste, meest actie volle kindergedeelte in de vloot van MSC Cruises hebben, met zeven verschillende ruimtes voor verschillende leeftijdsgroepen van 0 tot 17 jaar oud.

De kinderclubs zijn beschikbaar van de jongste gasten tot tieners en er worden activiteiten georganiseerd volgens leeftijdsgroep:

  • Speciaal voor baby’s: Baby Club voor peuters tot 3 jaar, met gekwalificeerde bemanningsleden
  • Voor de jongere kinderen: Mini Club en Juniors Club (3 – 11 jaar)
  • Voor de oudere kinderen: Young Club en Teen Club (12 – 17 jaar) inclusief het gloednieuwe TEENS LAB, een volledig meeslepende, met technologie gevulde, moderne speelruimte speciaal voor tieners

Baby’s en jonge kinderen

MSC Cruises biedt een veel aan voor baby’s en jonge kinderen, waaronder de Mini-Club voor kinderen onder de 3 jaar. Ook is er een speciale kinderopvang service die ouders de vrijheid geeft om van het schip te genieten, in de wetenschap dat hun kinderen worden verzorgd door goed opgeleid personeel. Veel van deze diensten worden aangeboden in samenwerking met Chicco® – het toonaangevende wereldwijde babymerk en een langdurige partner van MSC Cruises.

Nieuw aan boord

Gloednieuwe activiteiten zijn onder meer:

LEGO® Celebration Room

De langdurige samenwerking tussen LEGO Group en MSC Cruises blijft fans verrassen met een nog nooit eerder vertoonde ruimte ter ere van LEGO® “90 jaar spelen”, dat ontworpen is om kinderen van alle leeftijden in vervoering te brengen.

 

High-tech

MSC Cruises verlegt de grenzen van entertainment voor kinderen en heeft spannende nieuwe activiteiten ontwikkeld waarbij games worden gecombineerd met high-tech functies. Binnen Juniors, Young & Teens clubs hebben gasten toegang tot meer dan 21 van de nieuwste consoles, 7 VR-stations en meer dan 50 verschillende videogames.

3,2,1 Knock

Deze nooit eerder vertoonde spelshow voor het hele gezin is geïnspireerd op de uitdagingen en kleuren van Aziatisch entertainment: K-pop, Japanse games en tests die het publiek buiten adem zullen laten.

Beat the Music

Het hele gezin zal de ster zijn van een interactieve en digitaal spel gewijd aan muziek en geschikt voor alle leeftijden. Voor het eerst op een MSC schip kunnen gasten het spel spelen via een speciale app. In deze strijd werken ouders aan het ontdekken van de nieuwste muziek waar hun kinderen naar luisteren, terwijl kinderen de klassiekers van hun ouders moeten zien te ontdekken.

Z Active

Een gloednieuw sportprogramma voor kinderen en tieners, waaronder voetbal, basketbal, zorbball en, voor het eerst aan boord, pickleball en hoverboards.

Drone Academy 2.0

Deze hightech en energieke drone-estafette race komt ‘s nachts tot leven dankzij fluor-effecten en lichtgevende drones. Nieuwe POV-camera’s en VR brengen de ervaring tot leven terwijl je zo snel mogelijk rondom 15 obstakels navigeert.

Terugkerend

De populairste en mooiste kinderactiviteiten brengt MSC Cruises ook naar de MSC World Europa. Denk aan MSC Dance Crew, een danswedstrijd voor teams van 10-17 jaar. En uiteraard veel LEGO® aan boord in de kinderruimtes. Bovendien zorgt de MSC Foundation ervoor dat kinderen zich meer bewust gaan worden van de natuur om hen heen in het MSC Foundation Junior Ambassador programma.

De MSC World Europa brengt haar eerste paar maanden varend vanuit Dubai door in het Midden-Oosten, daarna zal ze in het westelijk deel van de Middellandse Zee doorbrengen.

Cruise met MSC Fantasia vanuit Genua – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Genua / Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,073

Cruise met MSC Seaview vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Seaview
Route: Civitavecchia / Palma de Mallorca / Barcelona / Cannes / Genua / La Spezia / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,323

Cruise met MSC Fantasia vanuit Marseille – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua / Marseille
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,733

Cruise met MSC Musica vanuit Barcelona – 7 nachten


Schip: MSC Musica
Route: Barcelona / Ibiza / Cagliari / Civitavecchia / Genua / Cannes / Barcelona
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,023

Cruise met MSC Seaside vanuit Valencia – 7 nachten


Schip: MSC Seaside
Route: Valencia / Marseille / Genua / Civitavecchia / Palermo / Ibiza / Valencia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,163

Cruise met MSC Divina vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Divina
Route: Civitavecchia / Mykonos / Izmir / Santorini / Napels / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,233