01 mei 2023

MSC Cruises opent verkoop Japan-cruises voor winter 2023/2024

MSC Cruises heeft maandag aan boord van de MSC Bellissima in Yokohama de start van het zomerseizoen 2023 in Japan en het 15-jarig jubileum van de aanwezigheid van de rederij in het Aziatische land gevierd. Tegelijkertijd is de verkoop gestart van het allereerste winterseizoen van MSC Cruises in Japan. Met cruises die nu het hele jaar door vanuit Japan vertrekken biedt MSC Cruises de grootste cruisecapaciteit in de regio.

Het nieuwe winterprogramma op de MSC Bellissima gaat in november 2023 van start met een cruise van 11 nachten, 9 nachten en 6 nachten vanuit Yokohama. Van januari tot maart 2024 zal de MSC Bellissima haar thuishaven hebben in Naha/Okinawa. Passagiers krijgen de kans om de landschappen en stranden van Japan, het rijke culturele erfgoed, oude tradities en moderne attracties via meerdere bestemmingen te ervaren.

In het winterseizoen van 23/24 vaart de MSC Bellissima binnen Japan en naar Keelung, Taiwan (China), met cruises van 4 tot 5 nachten, met verschillende routes naar bestemmingen zoals:

    • Okinawa, Japan – Het op vier na grootste eiland van Japan staat bekend om zijn zwoele tropische klimaat, uitgestrekte stranden en prachtige koraalriffen, evenals historische bezienswaardigheden;
    • Ishigaki, Japan – Een andere prachtige strandbestemming met mooie snorkel-, duik- en surfplekken. Passagiers kunnen op zoek gaan naar het zeldzame blauwe koraal van het Shiraho-rif in Iriomote-Ishigaki National Park;
    • Keelung, Taiwan (China) – Keelung City wordt omgeven door inspirerende bergen en is de thuisbasis van een bruisende waterkant, waar straatkraampjes op Miaokou Night Market traditionele snacks en zeevruchten aanbieden. Verschillende forten doorkruisen het gebied en bieden een prachtig uitzicht op zee;
    • Miyako Island, Japan – Miyako Island staat bekend om zijn witte zandstranden en turquoise wateren. Passagiers kunnen genieten van lokale gerechten, waaronder zoete mango’s, of op zoek gaan naar avontuur in de vele onderwatergrotten.

Deze zomer vaart de MSC Bellissima zomerafvaarten van 8 tot 9 nachten vanuit Yokohama, Tokio, wat mogelijkheden biedt om de schoonheid van de regio te ontdekken. Sommige vertrekken hebben nog beschikbaarheid.

 

 

Cruise met MSC Seaview vanuit Rio de Janeiro – 6 nachten


Schip: MSC Seaview
Route: Rio de Janeiro / Salvador / Ilheus / Ilha Grande / Rio de Janeiro
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 903

Cruise met MSC Opera vanuit Dubai – 4 nachten


Schip: MSC Opera
Route: Dubai / Fujairah / Muscat / Abu Dhabi
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 367

Cruise met MSC Bellissima vanuit Yokohama- Japan – 6 nachten


Schip: MSC Bellissima
Route: Yokohama, Japan / Taipei / Taipei / Ishigaki / Okinawa
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 469

Cruise met MSC Magnifica vanuit Miami – 4 nachten


Schip: MSC Magnifica
Route: Miami / Ocean Cay MSC Marine Reserve / Ocean Cay MSC Marine Reserve / Nassau / Miami
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 309

Cruise met MSC Armonia vanuit Santos – 5 nachten


Schip: MSC Armonia
Route: Santos / Buzios / Rio de Janeiro / Ilhabela / Santos
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 769

Cruise met MSC Bellissima vanuit Taipei – 6 nachten


Schip: MSC Bellissima
Route: Taipei / Taipei / Ishigaki / Okinawa / Okinawa / Ishigaki / Taipei
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 449

Cruise met MSC Bellissima vanuit Okinawa – 4 nachten


Schip: MSC Bellissima
Route: Okinawa / Okinawa / Ishigaki / Taipei / Okinawa
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 299

Cruise met MSC Seashore vanuit Port Canaveral (Orlando) – 4 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Port Canaveral (Orlando) / Ocean Cay MSC Marine Reserve / Ocean Cay MSC Marine Reserve / Nassau / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 319