30 januari 2020

MSC Cruises wijzigt eerste inschepingshaven van Grand Voyage naar Singapore

MSC Splendida, momenteel varend in Azië, heeft haar volgende drie 4- en 5-nacht geplande afvaarten vanuit Shanghai in China geannuleerd en zal zich verplaatsen naar Singapore. Vanuit daar start de 28 daagse ‘Grand Voyage’ cruise naar het Midden-Oosten en Europa voor vertrek op 14 februari 2020.

De wijzigingen in de vaarroute zijn het gevolg van de gezondheidssituatie met betrekking tot het coronavirus in China. Er zijn geen gevallen gemeld onder passagiers of bemanningsleden aan boord van MSC Splendida, tijdens haar bezoeken aan de Aziatische-haven gedurende deze winterperiode.

“De beslissing om het schip van Shanghai naar Singapore te verplaatsen, is genomen in het belang van de veiligheid en het welzijn van onze passagiers en bemanningsleden, evenals de beslissing om onze volgende drie geplande afvaarten vertrekkende vanuit China te annuleren,” aldus, Gianni Onorato, CEO, MSC Cruises. “Veel grote luchtvaartmaatschappijen hebben hun vluchtfrequentie naar China geannuleerd en/of verminderd.”

Route wijziging

Voor ‘Grand Voyage’-passagiers die een Fly & Cruise via MSC Cruises hebben geboekt, is geen verdere actie vereist, gasten zullen automatisch worden omgeboekt op een vlucht naar Singapore.  Gasten die niet via MSC Cruises een uitgaand vliegticket naar Azië hebben geboekt, dienen contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij of reisbureau/touroperator.

“Door deze omstandigheden wordt Singapore de nieuwe inschepingshaven van deze ‘Grand Voyage’. Dit betekent dan ook dat wij genoodzaakt zijn om de aanmeerhavens van Naha, Japan en Hong Kong te annuleren. Echter biedt deze routewijziging ook nieuwe mogelijkheden. Zo zal de route van de ‘Grand Voyage’ worden verrijkt met vier nieuwe havens; Langkawi, Penang, Kuala Lumpur in Maleisië en Ho Chi Minh City in Vietnam om alsnog een unieke memorabele cruise voor onze gasten te creëren. “

MSC Splendida zal op donderdag 13 februari aanmeren in Singapore. Gasten kunnen aan boord gaan vanaf 18:00 uur. Het schip vertrekt de dag daarna, op vrijdag 14 februari om 23.00 uur vanuit Singapore.

Alle vooraf betaalde excursies tijdens de ‘Grand Voyage’ in de havens van Naha, Japan en Hong Kong worden geannuleerd als gevolg van de nieuwe aangepaste route. Het vooraf betaalde bedrag zal worden teruggestort op de rekening van de gast aan boord.

MSC Splendida’s 4- en 5-nachten cruises vanuit Shanghai naar Japan op 1, 5 en 9 februari zijn geannuleerd.

12 nachten met de MSC Poesia


13-daagse droomcruise vanuit Marseille
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Poesia
Vertrekpoort: Marseille
Reisduur: 12 nachten
vanaf:

€ 999

7 nachten met de MSC Bellissima


8-daagse cruise vanaf Shanghai
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Bellissima
Vertrekpoort: Shanghai
Reisduur: 7 nachten
vanaf:

€ 1,029

116 nachten met de MSC Poesia


Bezoek het verrassende Napier
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Poesia
Vertrekpoort: Civitavecchia (Rome)
Reisduur: 116 nachten
vanaf:

€ 13,499