27 maart 2023

MSC Euribia cruises onthult entertainment voor MSC Euribia

MSC Cruises heeft nieuwe details van het nieuwe live-entertainmentaanbod voor de MSC Euribia onthuld. Het nieuwe vlaggenschip, dat in juni bij de vloot komt, biedt 24 uur per dag entertainment.Het vijfde schip in de Meraviglia-klasse biedt tal van activiteiten en ruimtes om te ontdekken. MSC Cruises staat bekend om entertainment dat geschikt is voor het hele gezin, of het nu gaat om het bewonderen van de zeven theater producties in het Delphi Theatre of de hele nacht dansen op livemuziek van een van de grootste big bands op zee.
 
Steve Leatham, Global Head of Entertainment van MSC Cruises: “We zijn heel blij om ons leuke entertainmentaanbod op ons nieuwe vlaggenschip, de MSC Euribia, aan te kondigen. Entertainment is een fundamenteel onderdeel van de gastervaring van MSC Cruises en we zijn altijd op zoek naar nieuwe, boeiende manieren om onze gasten van alle leeftijden te plezieren. We streven ernaar om uitzonderlijke momenten te creëren om ervoor te zorgen dat onze gasten hun cruise zullen herinneren als de ultieme vakantie-ervaring.”

Carousel Lounge

De Carousel Lounge is terug te vinden op het allereerste schip in de Meraviglia-klasse voor circusachtige producties. De MSC Euribia biedt een vernieuwde ruimte, met een gloednieuwe indeling, met steeds meer opties voor het entertainment. De prachtige achterlounge biedt gasten een beter spectaculair panoramisch uitzicht op zee doordat er naar buiten toe uitgebreid gaat worden.Deze multifunctionele ruimte beschikt over 1.020 m aan binnen- én buitenruimtes met twee overdekte terrassen, waar gasten van ‘s ochtends tot ‘s avonds kunnen ontspannen met uiteraard een hapje en drankje daarbij. Gedurende de dag kunnen gasten ontspannen of deelnemen aan tal van recreatieve activiteiten, waaronder tafelspelen en stijldansen. Het feest begint als de zon ondergaat met elke avond een andere stijl van livemuziek en wekelijkse gastentertainers, die zeven dagen per week een verscheidenheid aan muziek aanbieden.

Big Band op zee

Ook klaar om te imponeren in de Carousel Lounge is het nieuwste entertainment concept van MSC Cruises, Big Band at Sea. De naam zegt het al, want Big Band at Sea wordt één van de grootste bands op zee, met een spectaculaire negentienkoppige in-house groep van internationale muzikanten en zangers.Elke avond kunnen gasten drie wervelende live optredens verwachten; elke show transformeert de locatie met nieuwe thema’s op basis van verschillende muziekgenres. Naast de optredens, zal een groot aantal bezoekende gastacts zich bij de band voegen om eenmalige concerten te geven. Van swing, jazz, rockorkest, disco, musicals tot het vieren van ieders favoriete diva’s.

Zeven theatershows

Het Delphi Theater van MSC Cruises biedt een compleet zevendaags programma van grootschalige shows voor ongeëvenaard entertainment. Geen twee avonden zullen hetzelfde zijn, met vaste gastentertainers als aanvulling op de vaste theatercasts, die gevarieerde en unieke optredens bieden.
Circus 1920
Een nostalgische terugblik op de magische wereld van het circus, met buitengewone artiesten. De show wordt geleid door een boeiende circusdirecteur en omvat leuke dansroutines, vintage kostuums en bijpassende decors, allemaal ontworpen om een vervlogen tijdperk na te bootsen en tegelijkertijd moderne vaardigheden en talent te omarmen.
Generation Rock
Klassieke feelgoodrock! Gasten worden meegenomen op een reis door generaties van de grootste rockbands en artiesten aller tijden, inclusief hits van legendes als AC/DC, The Rolling Stones, David Bowie, Kiss, Journey & Queen.
Illuminicity
De beste arcade-game in de buurt. De meest technische show van MSC Cruises tot nu toe, zal plaatsvinden in het decor van een videogame. Verwacht een geweldige cast met fantastische oplichtende kostuums, decors en interactieve beelden om een visueel extravaganza op het podium te creëren.
Jukebox L!ve
De beste vocalisten presenteren zich in een show die helemaal draait om Funk, Soul en Rock n’ Roll. Deze show haalt inspiratie uit het volledige popspectrum en speelt zich af in een fictieve Vegas-showroom. Het publiek kent elk woord van elk nummer en wordt aangemoedigd om mee te zingen met de vele hits.
Songboek – Ed Sheeran
Deze show viert het leven van Ed Sheeran, die begon als straatmuzikant en het Wembley Stadium uitverkocht. De show volgt een team van straatartiesten terwijl ze op weg zijn naar de top. Gasten kunnen vernieuwde arrangementen, choreografieën, sensationele acrobatische dans, levende standbeelden en handbalansartiesten verwachten, die het genre van straatartiesten naar het grote podium brengen, begeleid door een Sheerans hits.
Variety
Een spectaculaire show met gastentertainers, muzikanten, acrobaten en een vaste cast. Het talent van het schip wordt getoond in een show die zich zal aanpassen en veranderen, afhankelijk van elke bestemming waar het schip vaart, het publiek en de tijd van het jaar.
Gastentertainers
Met toptalent geselecteerd uit de hele wereld om eenmalige unieke uitvoeringen te geven.

Routes van MSC Euribia

MSC Cruises zal het schip op 8 juni dopen in Kopenhagen. Daarna begint het duurzame LNG schip haar eerste seizoen in Noord-Europa op 10 juni. De Euribia zal cruises van 8 dagen maken vanuit de Duitse stad Kiel en Kopenhagen naar de adembenemende Noorse Fjorden, waaronder Geiranger, Ålesund en Flåm. Je kunt dus kiezen of je in Kiel of Kopenhagen start.  Klik hier om meer te weten te komen over de MSC Euribia en haar cruises.

 

Cruise met MSC Opera vanuit Athene (Piraeus) – 7 nachten


Schip: MSC Opera
Route: Athene (Piraeus) / Katakolon / Corfu / Cephalonia / Bari / Santorini / Athene (Piraeus)
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,763

Cruise met MSC Musica vanuit Genua – 7 nachten


Schip: MSC Musica
Route: Genua / Cannes / Barcelona / Ibiza / Cagliari / Civitavecchia / Genua
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,013

Cruise met MSC Fantasia vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Civitavecchia / Genua / Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 923

Cruise met MSC World Europa vanuit Messina – 7 nachten


Schip: MSC World Europa
Route: Messina / Valletta / Barcelona / Marseille / Genua / Napels / Messina
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,723

Cruise met MSC Fantasia vanuit Genua – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Genua / Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,073

Cruise met MSC Seaview vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Seaview
Route: Civitavecchia / Palma de Mallorca / Barcelona / Cannes / Genua / La Spezia / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,323

Cruise met MSC Fantasia vanuit Marseille – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua / Marseille
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,733