06 januari 2020

MSC Magnifica vertrokken voor 117-daagse wereldcruise

Het cruiseschip MSC Magnifica is maandag vanuit het Franse Marseille vertrokken voor de tweede wereldcruise van MSC Cruises. Het gaat om een 117-daagse reis waarbij 43 bestemmingen op 5 continenten worden aangedaan. De gasten kunnen zich naast alle stops ook verheugen op een gastronomische reis via een uniek internationaal culinair programma aan boord. Tien bekroonde chef-koks vanuit de gehele wereld zullen het beste uit de keukens uit Spanje, Brazilie, Argentinie, Colombia, Peru, Hawaii, China, India en Duitsland presenteren.

De chef-koks zullen op verschillende segmenten van de cruise hun opwachting maken om een compleet menu van 3 tot 4 gerechten voor de gasten te bereiden. Deze speciale menu’s zijn gecreeerd om de culinaire hoogstandjes van elke chef te tonen en de smaken van de cruisebestemmingen tot leven te brengen.

Tijdens elk exclusief diner staan de koks klaar om de gasten persoonlijk te begroeten terwijl ze genieten van hun gerechten. Daarnaast kunnen passagiers deelnemen aan culinaire workshops van de meeste chef-koks waardoor ze deze in actie kunnen zien en leren hoe ze buitenlandse gerechten thuis zelf kunnen bereiden. Tot de chef-koks behoren o.a. Ramon Freixa, Roy Yamaguchi en Harald Wohlfahrt.

 

12 nachten met de MSC Magnifica


Cruise in 13 dagen naar Southampton (Londen) met MSC Cruises
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Magnifica
Vertrekpoort: Southampton
Reisduur: 12 nachten
vanaf:

€ 1,349

7 nachten met de MSC Magnifica


Geniet van het pittoreske Kristiansand met MSC Cruises
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Magnifica
Vertrekpoort: Southampton
Reisduur: 7 nachten
vanaf:

€ 849

10 nachten met de MSC Magnifica


Cruise naar Barcelona via Gibraltar
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Magnifica
Vertrekpoort: Barcelona
Reisduur: 10 nachten
vanaf:

€ 1,049