21 april 2022

MSC Seascape wordt in december in New York gedoopt

Het volgende nieuwe cruiseschip van MSC Cruises, MSC Seascape, wordt op 7 december 2022 in New York gedoopt. Conform traditie zal de Italiaanse actrice Sophia Loren fungeren als doopmoeder. Het is al het 18e schip van de rederij waar zij de meter van wordt. Het feestelijke evenement zal plaatsvinden in de Manhattan Cruise Terminal.

“We zijn bijzonder verheugd om deze gedenkwaardige mijlpaal te vieren in New York City. De stad neemt een speciale plaats in in de geschiedenis van onze Groep. Sinds 1985 wordt het aangedaan door schepen van de vrachtdivisie van de MSC Group”, aldus Pierfrancesco Vago, uitvoerend voorzitter van MSC Cruises.

‘MSC Mediterranean Shipping Company leidt de sector van de containerscheepvaart wereldwijd en in Noord-Amerika. MSC Cruises is inmiddels ook uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Amerikaanse cruise-industrie’, vervolgt Vago. ‘Na een zinvolle operatie vanuit Zuid-Florida te hebben ontwikkeld, bereiden we nu een belangrijke strategische uitbreiding voor langs de oostkust. We gaan in 2023 het hele jaar door cruises vanuit New York aanbieden.’

MSC Meraviglia zal vanaf april 2023 het hele jaar door cruises varen vanaf de Brooklyn Cruise Terminal in New York. Het wordt daarmee de derde Amerikaanse thuishaven van het bedrijf, na Miami en Port Canaveral.

Eerste Caraïbisch seizoen MSC Seascape

MSC Seascape, het tweede Seaside EVO-klasse schip en vierde in de Seaside-klasse. zal onmiddellijk na de ceremonie in New York naar Miami vertrekken voor een eerste Caraïbisch seizoen. Het biedt twee verschillende 8-daagse routes aan vanuit PortMiami:

Oost-Caribbean: Stops bij het privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve, Nassau (Bahamas), San Juan (Puerto Rico) en Puerto Plata (Dominicaanse Republiek).

West-Caribbean: Stops bij het privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve, Cozumel (Mexico), George Town (Kaaiman Eilanden) en Ocho Rios (Jamaica).

 

 

Cruise met MSC Seascape vanuit Miami – 7 nachten


Schip: MSC Seascape
Route: Miami / Ocho Rios / George Town / Cozumel / Ocean Cay / Miami
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 784

Cruise met MSC Grandiosa vanuit Napels – 7 nachten


Schip: MSC Grandiosa
Route: Napels / Livorno / Marseille / Barcelona / La Goulette / Palermo / Napels
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,083