28 oktober 2021

Mein Schiff vloot ontvangt ‘World’s Best Cruise Spa 2021’ prijs

TUI Cruises heeft voor de vierde keer op rij de “World’s Best Cruise Spa” prijs ontvangen. Experts uit de SPA- en wellness-industrie en gasten van over de hele wereld stemden online op hun favorieten. In totaal waren zeven rederijen genomineerd voor de “World’s Best Cruise Spa 2021”. De felbegeerde titel werd dit jaar ook digitaal uitgereikt door World Spa Awards. Genomineerd waren ook Celebrity Cruises, Marella Cruises, Costa Cruises, Crystal Cruises, Paul Gauguin, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises en Seabourn.

“Je goed voelen is het belangrijkste van een vakantie bij ons aan boord. De hernieuwde prijs laat zien dat zowel trouwe als nieuwe fans het merk Mein Schiff waarderen in onze SPA & Meer”, zegt Carolin Bauer, verantwoordelijk Head of On-Board Commerce Management bij TUI Cruises. “Dat hebben we niet in de laatste plaats te danken aan de warme en professionele service van de bemanning en de vertrouwensvolle samenwerking met onze dienstverlener Seachefs.”

De Mein Schiff-vloot opereert sinds eind juli 2020 met het beproefde gezondheidsconcept en kan gasten sindsdien door controles steeds meer vrijheid geven tijdens hun cruises. Het gezondheidsconcept dat TUI Cruises in samenwerking met medische experts heeft ontwikkeld, garandeert zowel gasten als bemanning de hoogste veiligheidsnormen aan boord en dus ook in het SPA-gebied.