21 november 2022

Nieuw cruiseschip Carnival Celebration is gedoopt in Miami

De nieuwe Carnival Celebration van Carnival Cruise Line is zondag na haar aankomst in PortMiami gedoopt door actrice Cassidy Gifford.

“Deze naamgevingsceremonie van ons nieuwe vlaggenschip Carnival Celebration is het perfecte hoogtepunt van onze 50e verjaardag, aangezien dit spectaculaire schip ons verleden eert en het plezier en de groei die voor ons ligt betekent”, aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Carnival Celebration bouwt voort op het succes van onze ongelooflijke Mardi Gras en de vele innovaties die we hebben geïntroduceerd met onze Excel-klasse, waaronder een achtbaan op het bovendek. Het biedt unieke eigenschappen die haar gasten een werkelijk ongelooflijke nieuwe cruise-ervaring geven, om plezier te hebben en herinneringen te maken.”

Duffy sprak voor een publiek dat zich verzamelde voor de ceremonie in het drie dekken hoge atrium van het schip, Celebration Central. Carnival Celebration Godmother Cassidy Gifford doopte het schip, met het traditioneel breken van een champagnefles, naast Capt. Vincenzo Alcaras.

Gifford werd ook vergezeld door haar moeder, Kathie Lee Gifford, die als meter diende van de naamgenoot van Carnival Celebration, M/S Celebration, die in 1987 op dezelfde manier werd gedoopt.

Naast een geïmproviseerd optreden van Kathie Lee, die het gedenkwaardige deuntje zong bij de inmiddels legendarische commercials die het merk Carnival in de jaren tachtig populair maakte, werden de aanwezigen ook getrakteerd op een preview van de spectaculaire entertainmentprogramma’s van Carnival Celebration. De avond werd afgesloten met een concert van Kool & The Gang, waaronder hun dansklassieker “Celebrate!”

De eerste cruise van Carnival Celebration vanuit Miami is een speciale zesdaagse Thanksgiving-reis, met stops in Grand Turk, Amber Cove en Nassau. Op 27 november begint het schip wekelijkse Oost- en West-Caribische afvaarten waarbij bestemmingen bezocht worden zoals de Dominicaanse Republiek, St. Thomas, Cozumel en Costa Maya, Mexico.

Cruise met Carnival Elation vanuit Jacksonville – 5 nachten


Schip: Carnival Elation
Route: Jacksonville / Nassau / Half Moon Cay / Jacksonville
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 338

Cruise met Carnival Firenze vanuit Los Angeles (Long Beach) – 7 nachten


Schip: Carnival Firenze
Route: Los Angeles (Long Beach) / Puerto Vallarta / Mazatlan / Cabo San Lucas / Los Angeles (Long Beach)
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 718

Cruise met Carnival Sunrise vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Carnival Sunrise
Route: Miami / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 457

Cruise met Carnival Paradise vanuit Tampa – 5 nachten


Schip: Carnival Paradise
Route: Tampa / Mahogany Bay / Cozumel / Tampa
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 342

Cruise met Carnival Jubilee vanuit Galveston – 7 nachten


Schip: Carnival Jubilee
Route: Galveston / Mahogany Bay / Costa Maya / Cozumel / Galveston
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 872

Cruise met Carnival Mardi Gras vanuit Port Canaveral – 7 nachten


Schip: Carnival Mardi Gras
Route: Port Canaveral / Nassau / Amber Cove / Grand Turk / Port Canaveral
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 901