16 juli 2022

Nieuwe kinderfaciliteiten aan boord van toekomstige MSC Seascape

MSC Cruises heeft meer details onthuld van de kinderfaciliteiten aan boord van MSC Seascape wanneer het in december 2022 haar debuut maakt in de Verenigde Staten met 8-daagse cruises naar de Caribbean. Jonge passagiers kunnen zich opmaken voor 98 uur aan
live-entertainment per cruise, meer dan 700 vierkante meter aan ruimte speciaal bestemd voor kinderen en interactieve activiteiten waarbij de nieuwste technologieën en social media worden gebruikt.

Nieuw ontworpen ruimtes voor leeftijden van 0 tot 17 jaar

MSC Seascape zal een van de grootste kindergebieden in de vloot bevatten, met een oppervlakte van 7.567 vierkante meter en een fris, futuristisch ontwerp. Nieuwe ruimtes zijn onder andere:

Twee LEGO kamers: De cruisemaatschappij bouwt voort op haar samenwerking met LEGO en introduceert twee exclusief ontworpen LEGO kamers die geschikt zijn voor verschillende leeftijden. De ene kamer biedt LEGO DUPLO voor kinderen van 3 tot 6 jaar, en de andere kamer is geschikt voor junioren van 7 tot 11 jaar met LEGO-stenen en de mogelijkheid om een ??certificaat te behalen om een ??LEGO Master Builder te worden.

Drie nieuwe conceptruimtes voor tieners: Passagiers van 12 tot 17 jaar kunnen zich verheugen op drie nieuwe themagebieden om in contact te komen met andere tieners van hun leeftijd. De eerste ruimte zal zich concentreren rond “Future” en beschikt over een technologiegebied met de nieuwste generatie consoles, VR en schermen. De “Chill Out”-ruimte biedt tieners een plek om te praten, sociale media-contacten uit te wisselen en elkaar uit te dagen voor potjes pingpong en tafelvoetbal. De derde ruimte viert “Music” met een dansclub met licht- en geluidseffecten waarmee tieners tot laat hun eigen liedjes kunnen kiezen.

Nieuwe interactieve games met de nieuwste technologie:

Familie-entertainment brengt mensen van alle leeftijden samen aan boord van MSC Seascape met interactieve games waarin de nieuwste technologie is verwerkt. Nieuwe spelshows die op MSC Seascape worden gelanceerd, zijn onder meer:

Break The Wall: Tijdens deze nieuwe hightech game staan ??passagiers voor een gigantische digitale muur die bepaalt welke verrassingsacts op het podium moeten worden uitgevoerd voor een jury bestaande uit het publiek.

Vikings: Voor de eerste keer aan boord van een MSC Cruises-schip kunnen gezinnen deelnemen aan een “educatief” spel dat deelnemers leert over de geschiedenis van Vikingen en hen tegelijkertijd een leuke uitdaging op zee voorlegt.

Cabin 12006 – The Secret Game: Geïnspireerd door de originele MSC “Cabin 12006”-webserie, combineert deze uitdaging muziek, video’s, Tik Tok-trials, geheugenspelletjes en meer terwijl passagiers hun best doen om mysteries aan boord op te lossen.

Beat The Music: Tijdens deze interactieve en digitale spelshow gewijd aan muziek die geschikt is voor alle leeftijden zal het hele gezin de ster van de show zijn. Passagiers kunnen het spel spelen via een speciale app waar ouders worden uitgedaagd om de nieuwste muziekhits te leren kennen waar hun kinderen naar luisteren en waar kinderen de klassiekers moeten raden waar hun ouders dol op zijn.

Naast het nieuwe familie-aanbod biedt MSC Seascape ook activiteiten en entertainment die reeds succesvol zijn op andere MSC Cruises-schepen waaronder:

Doremiland, de documentaire: In alle hutten met kinderen en tieners wordt een documentaire uitgezonden, waarin ouders en kinderen alle diensten en activiteiten worden getoond die hen tijdens de cruise te wachten staan. Dit kijkje achter de schermen laat passagiers de geheimen zien achter de creatie van het familie-aanbod van MSC Cruises.

MSC Dance Crew: Ontwikkeld in samenwerking met Fremantle, het productiebedrijf achter wereldwijd succesvolle tv-talentenshows zoals Idols, The X Factor en Got Talent-series, laat deze competitie teams van 10 tot 17-jarigen strijden om de titel van dansploeg van het jaar.

Cabin 12006 – The Experience: MSC’s originele webserie, “Cabin 12006”, is nu ook een live entertainmentervaring bestaande uit zeven verschillende activiteiten, waaronder een familiespelshow en een castingsessie met optredens.

Teens Club: Deze ruimte is volledig gewijd aan tieners en biedt eindeloze entertainmentopties, waaronder een PlayStation5, Xbox X-serie, Nintendo Switch, tafelvoetbal, VR, tafeltennis en biljart.

TLS Teens Late Show: Elke week zullen tieners de cast zijn van een echte “Late Show” live vanuit de Teens Club die zich richt op trends, hitlijsten, gaststerren, de meest geliefde tv-series, games en prijzen.

MSC Foundation Junior Ambassadeurs: De MSC Foundation biedt jonge passagiers de tools om projecten zoals het behoud van de zee te begrijpen.

 

 

Cruise met MSC Opera vanuit Athene (Piraeus) – 7 nachten


Schip: MSC Opera
Route: Athene (Piraeus) / Katakolon / Corfu / Cephalonia / Bari / Santorini / Athene (Piraeus)
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,763

Cruise met MSC Musica vanuit Genua – 7 nachten


Schip: MSC Musica
Route: Genua / Cannes / Barcelona / Ibiza / Cagliari / Civitavecchia / Genua
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,013

Cruise met MSC Fantasia vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Civitavecchia / Genua / Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 923

Cruise met MSC World Europa vanuit Messina – 7 nachten


Schip: MSC World Europa
Route: Messina / Valletta / Barcelona / Marseille / Genua / Napels / Messina
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,723

Cruise met MSC Fantasia vanuit Genua – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Genua / Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,073

Cruise met MSC Seaview vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Seaview
Route: Civitavecchia / Palma de Mallorca / Barcelona / Cannes / Genua / La Spezia / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,323

Cruise met MSC Fantasia vanuit Marseille – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua / Marseille
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,733