16 november 2019

Noordam terug uit droogdok met o.a. Billboard Onboard

Het cruiseschip Noordam van Holland America is sinds vorige maand weer terug in de vaart na een 14-daagse droogdok. Het middelgrote schip dat plek biedt aan bijna 2.000 passagiers kreeg een flinke opfrisbeurt als onderdeel van het renoveringsprogramma van de rederij waar 300 miljoen dollar mee gemoeid is. De werkzaamheden vonden van 29 september tot en met 13 oktober plaats op de Seaspan Victoria Shipyard in Canada.

De meest opvallende nieuwe toevoeging is Billboard Onboard in het entertainmentgedeelte Music Walk, naast de reeds aanwezige B.B. King’s Blues Club en Lincoln Center Stage. In samenwerking met Billboard is een ruimte gecreëerd waarbij twee pianisten de tophits van de afgelopen 50 jaar spelen.

Tevens nieuw is de Fujifilm Wonder Photo Shop, een nieuwe interactieve fotowinkel waar gasten souvenirs van hun cruise kunnen personaliseren. Daarnaast hebben diverse publieke ruimtes een nieuwe look, meubilair en tapijt gekregen zoals de Pinnacle Grill, Pinnacle Bar, The Dining Room, Neptune Lounge en Explorations Cafe.

Ook alle hutten zijn onder handen genomen met nieuw meubilair op het balkon, nieuwe (slaap)banken en een nieuwe interactieve televisie met gratis toegang tot films. De grootste wijzigingen zijn doorgevoerd in de suites met o.a. nieuwe meubels, tapijt, wandbekleding, USB-stopcontact en LED-leeslampjes bij het bed en nieuwe inrichting van de badkamers.

Andere aanpassingen zijn de verbeterde behandelkamers en hydropool in de Greenhouse Spa, nieuwe apparatuur in de fitnesszaal en nieuwe gokkasten in het Casino. Tot slot is de Sports Court omgebouwd tot een Pickleball Court. Pickleball is een sport die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert.

Eind 2020 staat alweer een volgende droogdok gepland voor de Noordam om het schip nog verder te verbeteren. In de planning staat o.a. de introductie van de Gallery Bar met een bijzondere mix van kunstwerken en een nieuwe gameroom voor families genaamd High Score! met een video-arcade, Skee-Ball, air-hockey, tafelvoetbal, bordspellen en een kantelbaar labyrinth en Explorations Central in de Crow’s Nest.

7 nachten met de Radiance of the Seas


Geniet van een droomcruise met de Radiance of the Seas
Rederij: Royal Caribbean International

 

Meer info

Schip: Radiance of the Seas
Vertrekpoort: Seward
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1064.00
Korting: 23 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 819

18 nachten met de Costa Fascinosa


19-daagse cruise vanaf Santos
Rederij: Costa Cruises

 

Meer info

Schip: Costa Fascinosa
Vertrekpoort: Barcelona
Reisduur: 18 nachten
Normale prijs vanaf: 1284.00
Korting: 23 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 989

17 nachten met de Riviera


De pracht van het romantische Santa Cruz de Tenerife
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Riviera
Vertrekpoort: Monte Carlo
Reisduur: 17 nachten
Normale prijs vanaf: 6871.00
Korting: 14 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 5,909