30 maart 2023

Oceania Cruises onthult entertainment aan boord van Vista

Oceania Cruises heeft haar entertainment aanbod onthuld aan boord voor Vista, de eerste van twee schepen in de nieuwe Allura-klasse van de rederij. Naast de introductie van nieuwe culinaire ervaringen, bestemmingsrijke routes en de meest luxueuze standaardaccommodaties op zee, geeft Oceania Cruises Vista’s entertainmentprogramma volledig opnieuw vorm. Dat begint met drie uniek ontworpen shows bij haar debuut in mei 2023. Headliners, The Anchor Inn en Into the Night zijn producties van Broadway-kaliber met herkenbare liedjes van enkele van ‘s werelds meest geliefde artiesten en hedendaagse dansnummers onder leiding van “Dancing with the Stars”-choreografe Britt Stewart.

“Met Vista, ons eerste nieuwe schip in meer dan tien jaar, hebben we goed nagedacht aan hoe we de lat voor onszelf op elke afdeling nog hoger kunnen leggen”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Al lang bekend om ons verbluffende ontwerp, voortreffelijke culinaire aanbod en intrigerende routes, werd het tijd om dezelfde ‘wow’ in onze entertainmentprogrammering te stoppen. Deze nieuwe line-up is baanbrekend voor ons, en deze drie nieuwe producties zijn nog maar het begin. We zijn enorm verheugd om onze nooit eerder vertoonde serie entertainment van hoog niveau te onthullen waar onze gasten van kunnen genieten aan boord van Vista.”

De producties

Vista zal bij de lancering in mei drie hoofdproducties bevatten, elk met een eigen persoonlijkheid, en later in het jaar volgt er nog één. Elk van de shows wordt zorgvuldig voorbereid door een uitgebreid team van artiesten, producenten en technici.

Into the Night, gechoreografeerd door de bekende “Dancing with the Stars” danseres en choreograaf Britt Stewart, is een dansshow met een onverwachte mix van dans, stijl en design, bedoeld om de opwinding van de Video Music Awards op te roepen, de glamour van ‘American Idol’ en de energieke drive van ‘Dancing with the Stars’. De eigentijdse elegantie van de show is geïnspireerd op de essentie van Vista zelf.

Headliners neemt passagiers mee op een VIP-concertreis met een cast die enkele van de meest herkenbare nummers ter wereld ten gehore brengt. Headliners viert de muziek, niet alleen de artiest, en benadert popfavorieten op een inspirerende manier die simpelweg is ontworpen om een geweldige tijd te hebben. Onder leiding van Vista’s vocalisten aan boord, compleet met choreografie, zullen passagiers een avond beleven met muziek van enkele van hun favoriete artiesten, zoals Cher, Celine Dion, de Bee Gees en Adele, op een manier die ze nog nooit eerder hebben gezien.

The Anchor Inn is een luchtige Britse -centrische zang- en dansvoorstelling met een snufje West End-flair. In de levendige Anchor Inn Pub viert een groep stamgasten goede tijden, sportieve verliezen en romantische overwinningen op de melodie van hitlijsten van artiesten als Dusty Springfield, Rod Stewart, Madness, Shirley Bassey en Tom Jones.

Een extra productie in edutainment-stijl met de titel The Music Triangle zal later dit jaar haar debuut maken. Het vertelt het oorsprongsverhaal van bijna alle hedendaagse muziek.

De 1200 passagiers tellende Vista vertrekt op 13 mei 2023 voor haar inaugurele reis vanuit Rome.

 

Cruise met Insignia vanuit New York – 7 nachten


Schip: Insignia
Route: New York / Newport / Atlantic Ocean Cruising / Hamilton / Hamilton / Hamilton / St. Georges / Atlantic Ocean Cruising… Meer
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,729

Cruise met Nautica vanuit Boston – 7 nachten


Schip: Nautica
Route: Boston / Newport / Atlantic Ocean Cruising / St. Georges / St. Georges / Hamilton / Hamilton / Atlantic Ocean Cruising… Meer
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,819

Cruise met Nautica vanuit Boston – 7 nachten


Schip: Nautica
Route: Boston / Newport / Atlantic Ocean Cruising / St. Georges / St. Georges / Hamilton / Hamilton / Atlantic Ocean Cruising… Meer
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,819

Cruise met Regatta vanuit Los Angeles – 7 nachten


Schip: Regatta
Route: Los Angeles / Santa Barbara / Pacific Ocean Cruising / San Francisco / San Francisco / Pacific Ocean Cruising / Ensenada / Los Angeles
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,959