31 oktober 2022

Oceania Cruises vaart naar 14 nieuwe havens in 2024-2025

Oceania Cruises onthulde vandaag haar 2024-2025 Tropics and Exotics Collection of routes, die vanaf 2 november 2022 boekbaar zijn. De nieuwe collectie van 157 reizen beslaat zeven continenten en varieert van 7 tot 200 dagen. Met meer dan 300 aanloophavens bezoekt Oceania Cruises 14 nieuwe havens, ver weg van de massa. Met 30% tot 50% meer tijd in de haven dan andere luxe rederijen, omvatten de routes liefst 51 overnachtingen.

“Deze nieuwe collectie routes toont iconische aanloophavens samen met een schat aan mogelijkheden om hoeken van de wereld te verkennen die bijna onaangetast zijn door toerisme, en met zeven gloednieuwe of schepen die geüpdatet zijn, zal de reis net zo lonend zijn als de bestemmingen”, aldus Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises.

Nieuwe aanloophavens zijn Camarones (Argentinië), Champagne Bay (Vanuatu), Edinburgh of the Seven Seas (Tristan da Cunha), Fernandina Beach (Florida), Hambantota (Sri Lanka)
Hillsborough (Carriacou – Grenada), Hitachinaka en Takamatsu (beide in Japan), Hualien (Taiwan), Isla de los Estados (Argentinië), Kupang en Waingpu (beide in Indonesië). Puerto del Rosario op Fuerteventura (Canarische Eilanden), St. Helier (Kanaaleilanden).

Grand Voyages: extra lange cruises

Reizigers die meer van de wereld willen verkennen, zullen genieten van de selectie van 70 Grand Voyages die mogelijkheden bieden in verschillende regio’s en meerdere continenten. De cruises zijn gericht op unieke bestemmingen zoals de Amazone, de kustdorpen van Brazilië, het Arabische schiereiland, Japan en een epische cruise rondom Australië.

Voor degenen die minder bereisde routes willen, zijn er diepgaande verkenningen van Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea, de havens en kleine atollen van de Stille Zuidzee, en zelfs een verkwikkende cruise in het vroege voorjaar van de Noordelijke Stille Oceaan die het groene Japanse landschap combineert met de ruige buitenposten van Alaska van Dutch Harbor, Kodiak en Whittier.

Hoogtepunten op een rij:

Hoogtepunten zijn:

  • Meer dan 150 routes, waarvan 123 cruises met overnachtingen aan wal en 70 Grand Voyages over de hele wereld.
  • Met reizen naar het Caribisch gebied, Mexico en het Panamakanaal kunnen reizigers genieten van nieuwe uithoeken van de tropen met bezoeken aan minder bereisde eilanden zoals Bonaire, Carriacou, Dominica en Guadeloupe.
  • In Zuid-Amerika zijn er meerdere avonturen in de ongerepte landschappen van Patagonië, zeilen langs de Amazone-rivier of reizen die de gouden kusten van Brazilië en Uruguay verkennen.
  • Door heel Azië zullen ontdekkingsreizigers genieten van reizen naar verre oorden en iconische attracties waar velen alleen maar van dromen met uitgebreide opties voor verkenningen in Zuidoost-Azië en een aantal fascinerende op Japan gerichte reizen.
  • Reizen door Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee onthullen een mix van dynamische steden en onbezongen schatten in heerlijk buiten de gebaande paden zoals de kust van West-Australië; Bluff, Gisborne en Timaru in Nieuw-Zeeland; en droom eilanden in Frans-Polynesië en Melanesië.
  • De collectie biedt een breed scala aan Grand Voyages, met de mogelijkheid om meerdere verschillende regio’s en regiospecifieke cruises te combineren.  Denk aan verkenningen van Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Zuidoost-Azië en zelfs uitgebreide reizen naar het Caribisch gebied en het Panamakanaal.

 

Cruise met Insignia vanuit New York – 7 nachten


Schip: Insignia
Route: New York / Newport / Atlantic Ocean Cruising / Hamilton / Hamilton / Hamilton / St. Georges / Atlantic Ocean Cruising… Meer
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,729

Cruise met Nautica vanuit Boston – 7 nachten


Schip: Nautica
Route: Boston / Newport / Atlantic Ocean Cruising / St. Georges / St. Georges / Hamilton / Hamilton / Atlantic Ocean Cruising… Meer
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,819

Cruise met Nautica vanuit Boston – 7 nachten


Schip: Nautica
Route: Boston / Newport / Atlantic Ocean Cruising / St. Georges / St. Georges / Hamilton / Hamilton / Atlantic Ocean Cruising… Meer
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,819

Cruise met Regatta vanuit Los Angeles – 7 nachten


Schip: Regatta
Route: Los Angeles / Santa Barbara / Pacific Ocean Cruising / San Francisco / San Francisco / Pacific Ocean Cruising / Ensenada / Los Angeles
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,959