19 januari 2023

Oceania biedt 20-jarige jubileums aanbieding

Oceania Cruises viert dat zij twintig jaar bestaan met een verjaardagsaanbieding. De rederij geeft maximaal $800 boordtegoed per hut cadeau op 110 afvaarten naar het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, de Stille Zuidzee, Alaska, Azië en meer. Deze 20th Anniversary Sale is geldig voor boekingen van 16 januari 2023 tot en met 28 februari 2023.

“Met een grote vraag naar luxe cruisen op een recordhoogte, omvat deze exclusieve aanbieding een schat aan mogelijkheden voor zowel trouwe terugkerende als nieuwe gasten. Het is bedoeld om reizigers weer in contact te brengen met hun zin voor avontuur, terwijl ze profiteren van een genereus boordtegoed van maximaal $800 op meer dan 100 gewilde afvaarten in 2023 en 2024, waaronder op ons nieuwste schip, Vista”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceanië Cruises.

Elk 20th Anniversary Sale-tarief is inclusief het OLife Choice-pakket van Oceania Cruises, dat een keuze omvat uit een aantal extra’s: aantal excursies aan wal, of een drankpakket of boordtegoed. Daar bovenop komt het boordtegoed van maximaal $800 op alle boekingen, ongeacht welke OLife Choice-extra je kiest.

Gasten aan boord van alle kleine, luxe schepen van Oceania Cruises kunnen gratis dineren in alle specialiteitenrestaurants met een gastronomische keuken samengesteld door de wereldberoemde meesterkok Jacques Pepin, evenals de volgende voorzieningen die inclusief zijn in de cruiseprijs zoals gratis internet, 24-uursroomservice, gratis fitness lessen, gratis shuttle service naar stadscentra, gratis frisdrank en koffiespecialiteiten, gratis VERO water en gratis zelfservice wasserette.