31 oktober 2022

Pia Douwes samen met Stanley Burleson op Musical Cruise 2023

De cruisereisbureaus Cruisewinkel, Cruise Travel en Zeetours hebben de tweede naam van een grote musicalster bekend gemaakt voor de Musical Cruise in 2023. Musical ster Pia Douwes zal naast Stanley Burleson op het toneel verschijnen van de Celebrity Edge. De Musical Cruise kent nog een derde ster, die de reisbureaus binnenkort bekend maken.

Pia Douwes en Stanley Burleson auditeerden 35 jaar geleden tegelijkertijd voor de eerste Nederlandse productie van Cats. Daarna waren de twee musicalsterren samen te zien in musicals als Les Misérables, Chicago, Elisabeth, Fosse, 3 Musketiers, Passion, en de Nederlandse tournee van Cats. Hoewel beide sterren in 2017 samenwerkten in de musical The Addams Family (Pia als hoofdrolspeelster en Stanley als choreograaf), is het voor het eerst in meer dan vijftien jaar dat Pia en Stanley weer samen op het toneel te zien zijn.

Pia Douwes ontving dit jaar de Musical Oeuvre Award voor haar indrukwekkende carrière en is op dit moment te zien in de musical The Prom. Pia speelde op Broadway, de Londense West End, Wenen, Berlijn en Moskou, maar was ook te zien in bijna alle Nederlandse theaters. Hoogtepunten uit haar carrière zijn onder andere het creëren van de titelrol in de musical Elisabeth, een rol die zij speelde in Oostenrijk, Nederland en Duitsland, de rol van Velma Kelly in de musical Chicago in Nederland, de West End en Broadway en de rol van Norma Desmond in Sunset Boulevard in Nederland en Duitsland.

 

De musicalsterren treden diverse malen op, samen met een ensemble op diverse locaties in het schip, die zowel overdag als ’s avonds plaats zullen vinden. Deze zijn exclusief voor de musical cruisegasten toegankelijk en niet voor andere passagiers.. Aan boord zullen bovendien tal van extra’s georganiseerd worden waaronder leuke activiteiten zoals een quiz, Meet & Greet en cocktailparty met de musical sterren.

Het complete musicalpakket is alleen bij bovenstaande reisbureaus te boeken en omvat:

  1. drankpakket,
  2. fooien,
  3. internet-toegang,
  4. transfers, vluchten én musical entertainment van top niveau

Boek deze cruise vanaf €2295 (binnenhut), €2699 (buitenhut), €3.099 (balkonhut), €4599 (suite). 

 

 

Cruise met Celebrity Edge vanuit Sydney – 6 nachten


Schip: Celebrity Edge
Route: Sydney / Eden / Hobart / Hobart / Sydney
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 904

Cruise met Celebrity Edge vanuit Vancouver – 6 nachten


Schip: Celebrity Edge
Route: Vancouver / Juneau / Skagway / Endicott Arm & Dawes Glacier / Seattle
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 710

Cruise met Celebrity Edge vanuit Sydney – 4 nachten


Schip: Celebrity Edge
Route: Sydney / Hobart / Sydney
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 444

Cruise met Celebrity Edge vanuit Sydney – 5 nachten


Schip: Celebrity Edge
Route: Sydney / Eden / Hobart / Sydney
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 808

Cruise met Celebrity Edge vanuit Sydney – 4 nachten


Schip: Celebrity Edge
Route: Sydney / Hobart / Sydney
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 884