24 januari 2022

Princess Cruises benoemt chef Rudi Sodamin als ‘Head of Culinary Arts’

Princess Cruises kondigt aan dat chef-kok Rudi Sodamin met onmiddellijke ingang het eerste ‘Head of Culinary Arts’ (hoofd van de culinaire kunsten) wordt. Sodamin is momenteel ook de masterchef voor Holland America Line, een functie die hij zal behouden in zijn nieuwe rol voor Princess.

“Chef Rudi is een praktische leider met bewezen vermogen om teams te motiveren om nieuwe niveaus van creativiteit en inspiratie te bereiken”, zegt Jan Swartz, group president van Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn en P&O Cruises Australia. “Princess staat nu al bekend om haar sterke culinaire cultuur. We halen chef-kok Rudi binnen om met nieuwe ideeën nog meer indruk te maken op onze gasten. Hij is de perfecte persoon om een ??geheel nieuw niveau te brengen in ons culinaire product.”

Gedurende zijn hele carrière is Sodamin de drijvende kracht geweest achter het revolutioneren van culinaire praktijken en het verhogen van de perceptie van lekker eten in de cruise-industrie. Sodamin, een internationaal gerespecteerde voedselautoriteit, is de meest gedecoreerde chef-kok die op de oceanen van de wereld werkt en wordt algemeen beschouwd als een van de meest innovatieve, energieke en invloedrijke chef-koks in de horeca. Een van zijn meest recente prestaties was de zeer succesvolle lancering van Rudi’s Sel de Mer-restaurant aan boord van drie schepen van Holland America Line. Carnival Cruise Line was zo onder de indruk van het restaurantconcept dat Sodamin ook Rudi’s Seagrill restaurant mocht creëren voor cruiseschip Mardi Gras,

Cruise met Sun Princess vanuit Barcelona – 7 nachten


Schip: Sun Princess
Route: Barcelona / Gibraltar / Marseille / Genua / Florence / Civitavechhia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,214