28 oktober 2022

Princess Cruises kondigt lente- en zomerseizoen 2024 aan voor Sun Princess

Rederij Princess Cruises heeft de eerste cruise van Sun Princess bekend gemaakt. Wanneer het nieuwste, grootste en meest innovatieve Princess Cruises-schip – Sun Princess – in februari 2024 debuteert, vertrekken gasten op een gedenkwaardige 10-daagse Middellandse cruise. In het eerste seizoen hebben cruisereizigers vertrekmogelijkheden vanuit Barcelona, ??Rome en Athene. De eerste cruise begint op 8 februari 2024. De cruises op de Middellandse Zee gaan in de verkoop op 9 november 2022, voor cruises tot en met september 2024.

Het volledige Europese seizoen aan boord van de nieuwe Sun Princess omvat 10-daagse routes langs populaire havens in de westelijke en oostelijke Middellandse Zee en populaire zevendaagse cruises van de rederij die vertrekken vanuit Barcelona, ??Rome (Civitavecchia) of Athene, die kunnen worden gecombineerd voor de ultieme 14- of 21-daagse verkenning van deze gewilde vakantiebestemmingen.

Hoogtepunten

Hoogtepunten van het inaugurele cruiseseizoen van Sun Princess van maart tot en met september 2024 zijn:

  • 10-daagse Grand Mediterrane inaugurele cruise tussen Barcelona en Rome met vertrek op 9 maart met Mallorca, Sicilië, Athene, Kusadasi, Santorini en Napels.
  • 7-daagse Middellandse Zee cruises met Griekse eilanden en Turkije tussen Rome en Athene, zevendaagse Middellandse Zee met Griekenland en Italië tussen Athene en Barcelona en
  • 7-daagse Middellandse Zee met Frankrijk en Italië tussen Barcelona en Rome, met meer dan 20 afvaarten om uit te kiezen tussen april en September 2024.
    European Explorer vaart tussen de Middellandse Zee en Londen (Southampton) van negen tot 23 dagen.
  • 9-of 10- daagse Grand Mediterrane cruises heen en terug vanuit Rome.
  • 10-daagse Grand Mediterranean-cruises vanuit Rome, of tussen Barcelona en Rome.
  • 16-daagse transatlantische cruise tussen Londen (Southampton) en Fort Lauderdale.

Princess-gasten kunnen kiezen uit drie unieke excursieprogramma’s:

Het beste van Griekenland: bezoek de UNESCO-werelderfgoedlocaties Meteora, Delphi en de Akropolis van Athene en het Parthenon. Aangeboden met de zevendaagse Middellandse Zee met Griekse eilanden en Italië, 14-daagse Middellandse Zee met Griekenland, Frankrijk en Italië, of de 21-daagse Best of the Middellandse Zee cruises vanuit Athene.

Klassiek Italië: bezoek Venetië, Florence en de grootste bezienswaardigheden van Rome: het San Marcoplein en het Dogenpaleis, het Colosseum van Rome en de Vaticaanse musea, de Duomo en het beeldhouwwerk van Michelangelo van David in Florence. Alle bezienswaardigheden worden aangeboden met de zevendaagse Middellandse Zee met Griekse eilanden en Turkije, 14-daagse Middellandse Zee met Griekse eilanden, Italië en Turkije, of de 21-daagse Best of Middellandse Zee cruises vanuit Rome.

Hoogtepunten van Spanje: aangeboden met de zevendaagse Middellandse Zee met Frankrijk en Italië, 14-daagse Middellandse Zee met Griekse eilanden, Frankrijk en Turkije of 21-daagse Best of Middellandse Zee cruises vanuit Barcelona. Bezoek Madrid, Valencia, Toledo en geniet van de bezienswaardigheden en smaken van Spanje.

Sun Princess

 

Het grootste Princess-schip dat ooit is gebouwd, is momenteel in aanbouw is op de Fincantieri-scheepswerf in Italië. Het schip omarmt het Italiaanse erfgoed met een nieuw ontworpen, iconisch Piazza en The Dome, een hypermoderne entertainmentruimte geïnspireerd op de terrassen van Santorini. Naast de introductie van een geheel nieuwe klasse schepen voor de cruisemaatschappij, blijft Sun Princess ook trouw aan de vloeiende, strakke lijnen en ontwerpesthetiek van het beroemde Seawitch-pictogram van de cruisemaatschappij en gepopulariseerd in de originele “Love Boat” tv-serie.

De Sun Princess maakt deel uit van de Green Cruising -focus van Carnival Corporation en wordt het eerste Princess-schip en één van de 11 nieuwe schepen in de Carnival Corporation vloot, aangedreven door Liquified Natural Gas (LNG), ‘s werelds schoonste fossiele brandstof.

 

Cruise met Carnival Venezia vanuit New York – 5 nachten


Schip: Carnival Venezia
Route: New York / Bermuda / Bermuda / New York
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 625

Cruise met MSC Fantasia vanuit Marseille – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua / Marseille
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,733

Cruise met Azura vanuit Valletta – 7 nachten


Schip: Azura
Route: Valletta / Taranto / Corfu / Cephalonia / Catania / Valletta
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,091

Cruise met Costa Pacifica vanuit Palma de Mallorca – 7 nachten


Schip: Costa Pacifica
Route: Palma de Mallorca / Valencia / Marseille / Savona / Civitavecchia / Olbia / Palma de Mallorca
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,129