08 maart 2022

Princess Cruises maakt madrina Discovery Princess bekend

Princess Cruises vierde en eerde onlangs de madrina van de Discovery Princess – Hotel General Manager Terri Cybuliak – die momenteel werkt aan boord van Sky Princess. Ze geeft leiding aan een team van 1.200 bemanningsleden binnen de hotelafdeling. Haar belangrijkste rol is het zorgen voor een uitzonderlijke gastervaring.

Terri kwam voor het eerst bij Princess in 1998 als Junior Assistant Purser op de originele Crown Princess. Als Hotel General Manager hielp Terri bij de lancering van Majestic Princess in China en ze was nauw betrokken bij de planning van dat schip. Met Sky Princess werd Terri de eerste vrouwelijke Hotel General Manager bij Princess die een nieuwbouwschip lanceerde vanaf een scheepswerf.

“Terri belichaamt de geest en cultuur van Princess Cruises door een ??teamspeler te zijn, sterke relaties aan te gaan, te leren van haar collega’s en haar team te begeleiden om op het hoogste niveau te presteren”, aldus John Padgett, president van Princess Cruises. “Met dankbaarheid eren we Terri met trots als de Madrina van onze nieuwe Discovery Princess en erkennen we al haar ongelooflijke bijdragen tijdens haar 24-jarige carrière bij Princess.”

“Ik ben vereerd om de Madrina van Discovery Princess te zijn. Dit is niet alleen een hoogtepunt van mijn prestaties, maar ook van degenen die mij hebben gesteund en mij hebben geholpen om de leider te worden die ik nu ben”, aldus Terri Cybuliak. “Princess heeft me de kans geboden om de wereld rond te reizen en ik ben eeuwig dankbaar voor deze ervaringen.”

Discovery Princess werd op 28 januari 2022 opgeleverd op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone, Italië. De Discovery Princess, dat een capaciteit heeft van 3.660 passagiers, is het zesde en laatste nieuwbouwschip in de Royal-klasse.  Het deelt dezelfde stijl en luxe als haar zusterschepen: Enchanted Princess, Sky Princess, Majestic Princess, Regal Princess en Royal Princess. Hoogtepunten van het schip zijn o.a. de Sky Suites met de grootste balkons op zee met 270 graden uitzicht, The Sanctuary, talrijke eetgelegenheden en nieuwe productieshows in West End-stijl die alleen in het Princess Theatre te zien zijn waaronder Spotlight Bar.

Daarnaast is Discovery Princess het nieuwste schip in de vloot dat Princess Medallion-klasse-vakanties aanbiedt, met de Medallion, een draagbaar apparaat ter grootte van een muntje waarmee alles mogelijk is, van versneld contactloos instappen tot het lokaliseren van dierbaren overal op het schip. Bovendien zijn er tal van diensten (zoals pizza bestellen) die rechtstreeks bij je als passagier afgeleverd wordt, ongeacht waar je je op het schip bevindt. Verder kunnen passagiers hun favoriete cruisemomenten delen met MedallionNet, snelle wifi op zee, en in contact blijven met vrienden en familie thuis, op afstand werken waar dan ook op het schip, snel content posten en films en shows streamen.

De Discovery Princess gaat van 27 maart tot 24 april 2022 vanuit Los Angeles een reeks cruises varen naar de Mexicaanse Rivièra en de Californische kust. Ze trekt daarna naar de Pacifische kust voor een ??seizoen van 7-daagse Alaska-cruises vanuit Seattle.

 

Cruise met Sun Princess vanuit Barcelona – 7 nachten


Schip: Sun Princess
Route: Barcelona / Gibraltar / Marseille / Genua / Florence / Civitavechhia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,214