14 augustus 2022

Princess Cruises past vaccin- en testvereisten aan voor meeste cruises

Princess Cruises heeft vrijdag bijgewerkte COVID-19-protocollen en richtlijnen aangekondigd, waarbij de vaccinatievereiste voor de meeste cruises van minder dan 16 dagen wordt geschrapt en de testvereisten vóór de reis worden aangepast.

Vanaf 6 september hoeven gevaccineerde passagiers voor cruises van minder dan 16 dagen niet langer te testen voordat ze aan boord gaan en hoeven ze alleen een vaccinatiebewijs te uploaden. Niet-gevaccineerde passagiers, of passagiers die geen bewijs van vaccinatie kunnen overleggen, op die routes moeten binnen drie dagen voor de cruise een zelftest doen en een bewijs van een negatieve test uploaden voordat ze aan boord gaan.

Deze nieuwe richtlijnen zijn van toepassing op routes van alle vertrekhavens, behalve waar overheidsvoorschriften en -protocollen kunnen variëren, zoals Canada, Griekenland en Australië.

Hieronder staan ??de belangrijkste punten voor de bijgewerkte CruiseHealth-richtlijnen van Princess voor inscheping:

    • Geen pre-cruise tests voor gevaccineerde passagiers op reizen van maximaal 15 nachten (passagiers van 5 jaar en ouder), met uitzondering van volledige doortochten door het Panamakanaal, trans-oceanische en andere speciale routes; niet-gevaccineerde passagiers moeten binnen drie dagen voor inscheping een negatief zelftestresultaat overleggen (niet-gevaccineerde kinderen jonger dan 5 jaar hoeven niet voorafgaand aan de cruise te worden getest);
    • Passagiers op cruises van 16 nachten of langer, of die op volledige Panamakanaal-transities, transoceanische en andere specifieke routes cruises, moeten binnen drie dagen voor inscheping een test onder toezicht afleggen (passagiers van 5 jaar en ouder).

“Deze bijgewerkte richtlijnen zorgen ervoor dat een Princess-vakantie voor iedereen beschikbaar is”, zegt John Padgett, president van Princess Cruises. “De Princess-ervaring is echt uniek en we moedigen iedereen aan om een ??Princess-vakantie te nemen die geweldige service biedt tegen een ongeëvenaarde prijs.”

De bijgewerkte richtlijnen zijn onderworpen aan de lokale regelgeving van toepasselijke thuishavens en bestemmingen.

 

Cruise met Sun Princess vanuit Barcelona – 7 nachten


Schip: Sun Princess
Route: Barcelona / Gibraltar / Marseille / Genua / Florence / Civitavechhia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,214