20 augustus 2022

Regent Seven Seas Cruises introduceert nieuwe 2024-2025 Voyage Collection

De ultraluxe cruiserederij Regent Seven Seas Cruises heeft haar 2024-2025 Voyage Collection aangekondigd, met nieuwe routes en aanloophavens in bestemmingen over de gehele wereld. Geïnteresseerden kunnen momenteel al hun interesse aangeven, met reserveringen die op 24 augustus 2022 in de verkoop gaan.

Nieuwe Voyage Collection
De luxueuze vloot zal 160 nieuwe routes varen – 21 meer afvaarten dan het 2023-2024 seizoen van de cruisemaatschappij – elk ontworpen om cultureel verrijkend te zijn. De collectie biedt reizen op elk continent ter wereld, van Afrika & Arabië, tot Azië, Australië & Nieuw-Zeeland. Ook Canada & New England, Alaska en Bermuda en favorieten zoals het Caribisch gebied, het Panamakanaal, het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa. Daarnaast zijn er cruises in Zuid-Amerika en de Stille Zuidzee, evenals vaartochten naar Antarctica.

 

Hoogtepunten in de collectie
De afvaarten van de 2024-2025 Voyage Collection variëren van zeven nachten tot de 150-nachten durende wereldcruise, Away in Wonder. Ook bevat de collectie vier Grand Voyages die elk tientallen bestemmingen zullen aandoen.

Andere hoogtepunten zijn onder meer twee gloednieuwe afvaarten in Alaska van 14 nachten, een breuk met de traditionele afvaarten die vaak zeven nachten bevatten; meer afvaarten in West-Europa dan ooit tevoren; en het nieuwste schip van de cruisemaatschappij, Seven Seas Grandeur, welke het Middellandse Zeegebied zal bevaren alsmede het Caribisch gebied en een debuutseizoen in Canada & New England.

“De 2024-2025 Voyage Collection is samengesteld om gasten de kans te bieden nieuwe culturen te ervaren en nieuwe perspectieven te krijgen, over duizenden zeemijlen,” zei Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. “De collectie is gevuld met mogelijkheid na mogelijkheid om in contact te komen met de wereld om ons heen. Met meerdere nieuwe havens die worden bezocht, een overvloed aan overnachtingen in de haven, en onze bewonderenswaardige toevoeging van onbeperkte landexcursies, zijn onze luxe cruises een uitkomst voor de reislust van elke reiziger,” vervolgde Montague.

 

In de reissom inbegrepen
Cruisereizigers kunnen de bestemmingen van de 2024-2025 Voyage Collection ervaren met onbeperkt inbegrepen landexcursies in elke haven en de gloednieuwe Eco-connect en Behind the Design tours. De reissom omvat dineren in een reeks specialiteitenrestaurants en openluchteetgelegenheden, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte internettoegang, valet wasservice, vooraf betaalde fooien en een hotelarrangement voor één nacht voorafgaand aan de cruise voor passagiers die verblijven in suites van Conciërge-niveau en hoger.

Vluchten vanuit Amsterdam en Brussel
Tevens breidt Regent Seven Seas Cruises haar services voor passagiers in de Benelux verder uit. De cruisemaatschappij biedt nu ook vluchten vanuit Amsterdam en Brussel en transfers aan als een extra service, om alles in één hand te houden.