14 mei 2023

Regent Seven Seas Cruises onthult Prime 7 op Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises heeft Prime 7 onthuld, het steakhouse aan boord van de Seven Seas Grandeur, dat in november 2023 haar debuut maakt. De eetgelegenheid is geïnspireerd op een klassiek New Yorkse steakhouse rond de eeuwwisseling en heeft een muur van antieke reiskoffers en zwart-wit fotografie bij de ingang. Verder bevat het typische details zoals Perzische tapijten, verlichting in residentiële stijl en diverse memorabilia.

Bij Prime 7 kunnen passagiers zich verheugen op 28 dagen drooggerijpt rundvlees, waaronder eersteklas New York strip, porterhouse en filet mignon. Andere opties zijn een hele Maine-kreeft, tong van Dover en dubbelgesneden lamskoteletjes uit Nieuw-Zeeland. Daarnaast staan er een reeks delicatessen op het menu zoals Black Angus Beef steak tartare met truffel-bier brood, jumbo lump crab cakes met tartaarsaus en citroen en jumbo garnalen met een citrus cocktail saus.

“Prima 7 is het hoogtepunt van een 30-jarige erfenis van perfectie en de nieuwste evolutie in luxe dineren op zee. Studio DADO’s opnieuw vormgegeven Prime 7 speelt in op een gevoel van nieuwsgierigheid en nostalgie met het vakmanschap dat door de hele ruimte geweven is. Seven Seas Grandeur herdefinieert de standaard van luxe, en de eetgelegenheden van het schip behoren tot de meest elegante en verfijnde van alle luxe cruisemerken. We kunnen niet wachten om haar te laten zien aan onze gewaardeerde gasten later dit jaar”, aldus Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises.