01 september 2022

Regent Seven Seas Cruises verbreekt opnieuw boekingsrecord

Regent Seven Seas Cruises heeft opnieuw haar eigen boekingsrecord voor één dag overtroffen met de lancering van haar 2024-2025 Voyage Collection. De verkoop daarvan begon op 24 augustus 2022. De cruisemaatschappij verbrak haar eigen record van 18 augustus 2021 toen haar haar cruiseprogramma voor 2023-2024 werd gelanceerd.

“Dit is een ongelooflijke prestatie en getuigt van de hardwerkende Regent-teams op zowel onze schepen als onze kantoren aan wal over de hele wereld. We danken onze gewaardeerde reisadviseurs waarmee we samenwerken en onze trouwe gasten voor hun passie voor luxe reizen”, aldus Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises. “De reiscollectie van dit jaar was zeer aantrekkelijk met meer afwisseling, met meer dan 160 nieuwe haven-intensieve routes die elk deel van de wereld ontdekken, o.a. aan boord van ons nieuwste schip Seven Seas Grandeur zodra ze zich bij “The World’s Most Luxurious Fleet” in 2023 voegt.”

Uit reistrends blijkt volgens Regent dat haar gasten, net als de lanceringsdag van vorig jaar, het meest geïnteresseerd zijn in het boeken van exotische bestemmingen. Ze hebben de wens om langer te reizen met afvaarten, waaronder bestemmingen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika, die ongeveer 70% van de top 10 gereserveerde routes uitmaken. Er was ook een sterke vraag naar de grotere suites waaronder de Regent Suite.