05 augustus 2021

Routes Ambassador Cruise Line boekbaar

De nieuwe Britse rederij Ambassador Cruise Line gaat in haar eerste twee jaar naar diverse bestemmingen in Europa. De Ambience, de oude Pacific Dawn, zal vanaf april 2022 gaan varen. Cruises van 2022 en 2023 zijn inmiddels boekbaar.

Maidenvoyage

De Ambience (1.400 passagiers) zal op 6 april 2022 voor een korte maiden voyage naar Hamburg vertrekken voor een  5-daagse reis (vanaf £529). Daarna cruist het schip driemaal naar de Noorse Fjorden voor cruises van 7-9 dagen. Vanuit Londen Tilbury bezoek je o.a. Flam, Bergen en uiteraard diverse fjorden zoals Geirangerfjord, Sognefjord en Aurlandsfjord.

In het zomerseizoen vaart de Ambience in de meimaanden rondom de Britse Eilanden, IJsland, Groenland en de Oostzee. Vanaf de herfst vinden de langere reizen plaats naar de Zwarte Zee (33 dagen) en Canarische Eilanden (16 dagen).

Bijzonder is begin 2023 een 43-daagse reis naar Cuba en het Caribisch gebied met de Ambience waarbij je vertrekt en weer terugkeert van/naar Londen Tilbury. Deze cruise is boekbaar vanaf £3169.

Arrangementen

De rederij introduceert in december 2022 ook een viertal dagen waarop gasten aan boord van de Ambience mogen komen voor een feestelijke lunch of diner, inclusief een show. Bovendien kunnen gasten ook overnachten aan boord voor een complete beleving. Meer informatie lees je hier.

Cruise met Allure of the Seas vanuit Galveston – 4 nachten


Schip: Allure of the Seas
Route: Galveston / Cozumel / Galveston
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 785

Cruise met Carnival Breeze vanuit Galveston – 5 nachten


Schip: Carnival Breeze
Route: Galveston / Cozumel / Progreso / Galveston
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 349

Cruise met Brilliance of the Seas vanuit Tampa – 5 nachten


Schip: Brilliance of the Seas
Route: Tampa / Cozumel / Grand Cayman / Tampa
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 816

Cruise met Disney Dream vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Disney Dream
Route: Miami / Grand Cayman / Castaway Cay / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,137