26 oktober 2022

Royal Caribbean biedt op Icon of the Seas 14 nieuwe soorten accommodaties

Na de langverwachte onthulling vorige week van de ontspanningsopties van Icon of the Seas, zijn vandaag de boekingen voor ‘s werelds grootste toekomstige cruiseschip geopend. Aan boord kunnen cruisereizigers kiezen uit 28 soorten accommodaties.

Er zijn 14 nieuwe categorieën die variëren van standaardkamers tot suites, inclusief meer opties voor gezinnen – zoals Family Infinite Oceanview Balconies en Surfside Family Suites – ontzagwekkende uitzichten in Panoramic Oceanviews, Sunset Suites en meer, en ruime indelingen over de hele linie. Avonturiers kunnen hun vakantie boeken op de website van Royal Caribbean of bij de diverse cruisereisbureaus.

De Icon of the Seas, in de nieuwe revolutionaire Icon Class van de rederij, zet een nieuwe standaard voor accommodaties. De verscheidenheid aan hutten en hun ontwerp weerspiegelen de reeks verschillende voorkeuren en behoeften van alle vakantiegangers, zoals voor vrienden, stellen en ouders, grootouders en kinderen.

Keuzes en ruimte voor iedereen

Onder de nieuwe categorieën van Icon bevinden zich meer keuzes die speciaal zijn ontworpen voor families en groepen vrienden, wat zorgt voor meer standaardkamers en suites voor drie, vier, vijf en zes gasten. Hoogtepunten zijn onder meer:

Family Infinite Oceanview Balkons – Een gezin van maximaal zes personen heeft onder andere door de toevoeging van een stapelbed voor kinderen, meer ruimte. De hut heeft een split badkamer, met aan de ene kant een douche en een wastafel, en aan de andere kant een wastafel en toilet. Daardoor hoeft niet iedereen elkaar in de weg te lopen.

 

Surfside Family View-binnenhutten, balkons en suites – Genesteld in Surfside, het nieuwe gebied voor gezinnen, zijn deze nieuwe hutten voor maximaal vier gasten de ideale combinatie van gemak en uitzicht op de actie in Surfside. De Surfside Family Suites bieden vakantiegangers een suite-ervaring, samen met een gezellige kinderkamer die overdag als woonruimte dient en ‘s nachts de slaapruimte voor de kinderen.

 

Ultimate Family Townhouse – De nieuwe suite heeft drie verdiepingen. Je vindt er een glijbaan in de suite, een ruimte voor karaoke en films. Daarnaast zijn er twee privébalkons en zelfs een eigen ingang naar Surfside – compleet met een witte houten schutting en brievenbus.

 

 

Meer uitzicht op zee

Meer hutten dan ooit aan boord, hebben uitzicht op de oceaan. Nieuw zijn de infinity balkons, die een inpandig balkon hebben:

 

 

Suites met panoramisch uitzicht op de oceaan – Hoog op Icon in de transformationele nieuwe AquaDome-buurt, hebben deze suites kamerhoge ramen voor een prachtig uitzicht op zee.

 

 

Tot de nieuwe categorieën op Icon behoren ook de infinity balkons in Central Park, met een panoramisch uitzicht op de duizenden echte planten in de vernieuwde openluchtbuurt, en de ruime Sky Junior Suites en Infinite Grand Suites die zich voegen bij de vele kamers met uitzicht op de oceaan.

Van beproefde Royal Caribbean-accommodaties, zoals de luxe Royal Loft Suite, tot de nieuwe Icon Loft Suites, strekt het ontwerp zich uit tot in de kleinste details. De hutten hebben meer opslagruimte in woonruimtes en badkamers, grotere douches, extra USB-poorten en stopcontacten, en meer. Bovendien kunnen gasten in elke accommodatie voor het eerst op een schip van Royal Caribbean International de verlichting en temperatuur aanpassen met hun smartphone en de mobiele app van Royal Caribbean. Meer functies binnen handbereik zijn tv-streaming en de populaire afstandsbediening en kamersleutel voor mobiele tv.

Nieuwe en milieuvriendelijke slimme technologie achter de schermen zal ook debuteren op Icon. Elke accommodatie zal een eco-modus hebben die wordt ingeschakeld wanneer gasten de hut verlaten. De functie wordt uitgeschakeld zodra ze weer aan boord zijn, zodat de gewenste temperatuurinstellingen worden hersteld.

Route

Icon of the Seas vaart het hele jaar door 7-nachten Oost- en West-Caribische vakanties vanuit Miami. Elke cruise bezoekt privé-eilandbestemming van Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay, de Bahama’s, en een mix van bestemmingen zoals Cozumel, Mexico; Philipsburg op Sint Maarten; en Roatán, Honduras.

Wat er nog meer te wachten staat op het schip, van nieuwe restaurants en hypermodern entertainment, zal de komende maanden worden onthuld.

 

Cruise met Independence of the Seas vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Independence of the Seas
Route: Miami / CocoCay / Cozumel / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,020

Cruise met Mariner of the Seas vanuit Galveston – 5 nachten


Schip: Mariner of the Seas
Route: Galveston / Puerto Costa Maya / Cozumel / Galveston
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 428

Cruise met Adventure of the Seas vanuit Port Canaveral – 6 nachten


Schip: Adventure of the Seas
Route: Port Canaveral / Grand Turk / Puerto Plata / CocoCay / Port Canaveral
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 805

Cruise met Spectrum of the Seas vanuit Baoshan (Shanghai) – 5 nachten


Schip: Spectrum of the Seas
Route: Baoshan (Shanghai) / Okinawa / Ishigaki / Baoshan (Shanghai)
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 846